Annyira unatkozott a 89 éves bácsi, hogy inkább munkába állt

Tbg
életmód
2016 december 01., 21:43
comments 74

A háborús generáció nem tud leállni: a 89 éves brit Joe Bartley megunta az otthon malmozást, ezért rendhagyó hirdetést adott fel a helyi apróban:

„89 éves, nyugdíjas lakos munkát keres Paignton környékén. Több, mint húsz munkaóra. Takarítok, kertészkedem, barkácsolok, bármit megcsinálok. Vannak referenciáim. Öreg katona vagyok, a légierőnél szolgáltam. Mentsenek meg, mert meghalok az unalomtól.”

Írta magáról kendőzetlen őszinteséggel, és nem is kellett sokáig várnia, egy pékség, majd egy kávézó is lecsapott Joe-ra.

A pékség túl messze volt lakásától, ezért a kávézót választotta, ahol letakarítja az asztalokat, és beszélget a vendégekkel.

„A legtöbben, akik ide járnak, nemcsak a kávéért, hanem egy kis beszélgetésért is jönnek. Joe erre tökéletes” – áradozott a munkaadója, Sarah Martin a Cantina bár üzemeltetője. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.