Lemondott Nógrádi György a Sámándob hazaszállítását végző állami cég felügyeletéről

politika
2016 december 08., 16:13
comments 79

Kedden derült ki, hogy a 2015-ös milánói világkiállítás magyar pavilonjának, a Sámándobnak az elbontását és karcagi újraépítését végző állami cég felügyelőbizottsági elnöke Nógrádi György. A Kárpátok-Alpok Zrt.-től a hvg.hu kérdezte meg, hogy mégis miért a "szakértőre" esett a választásuk, és mennyit fizetnek neki a tisztségéért.

Az állami cég a miértre nem volt hajlandó válaszolni,

de azt elárulták, hogy Nógrádi

  • 2016. január 14-től 2016. november 24-ig látta el feladatát,
  • amiért havi bruttó 150 ezer forintot kapott.
link Forrás

Nógrádinak maradt azért még tisztsége,

jelenleg felügyelőbizottsági tag az állami Sefag Erdészeti és Faipari Zrt.-nél és a fővárosi Budapesti Önkormányzati Követeléskezelő Kft.-nél.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.