Sok szülő kiakadt, mert a gyerekekük kedvenc karácsonyi játéka szuszogva kéri, hogy dugják meg őket

külföld
2016 december 29., 21:38

Az Egyesült Államokban az idei karácsony egyik slágerterméke volt egy 60 dolláros játék a Hatchanimals névre keresztelt állatfigura kollekció. Ezek a leírások alapján, ha jól értem, akkor tojásból előbújó kacsafiókák, amik mindenféle hangokat adnak ki és foglalkozni kell velük.

Egy ilyen dolgot néha már önmagában nem könnyű elviseli egy háztartásban, de egyre több szülő azt állítja, hogy ezek a tojásban ragadt lények durván káromkodnak is velük. Egész pontosan azt mondogatják nyögdécselő-szuszogó alvás közben, hogy "Fuck me", azaz bassz meg.

Bőven kerültek fel videók is minderről a netre:

link Forrás
link Forrás
link Forrás

A játékot egy kanadai cég, a Spin Master gyártja, és mindenkit igyekeztek biztosítani arról, hogy ezek a játékfigurák nem beszélnek, hanem véletlenszerű hangokat hallatnak. Ugyanakkor a vállalat elkötelezett abban, hogy megoldják ezt a problémát, és őszintén elnézést kérnek mindenkitől, akinek kellemetlen élményt okozott a játék. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.