41 millió dollárt keresett a Disney Carrie Fisher váratlan halálán

FILM
2017 január 02., 12:09
comments 103

Minden idők egyik legnagyobb, 41 millió dolláros biztosítási kártérítését könyvelheti el a Disney stúdió Carrie Fisher váratlan halála után. A sorozat Leia hercegnőjét alakító színésznő december 27-én hunyt el, egy nappal szívrohama után.

A Disney még a harmadik trilógia forgatása előtt kötött biztosítást arra, hogy Fisher mindhárom részben szerepeljen. A 2017 decemberében bemutatandó 8. rész jeleneteit már leforgatták, így abban még láthatjuk Fishert, de a 9. rész felvételei még nem kezdődtek meg, így a Disney jogosult a kártérítésre.

A hírről beszámoló iparági szaklap, az Insurance Insider szerint nem ritka, hogy a stúdiók biztosítást kössenek a filmek sztárjaira.

A Disney még nem nyilatkozott arról, hogy hogyan tervezik pótolni Fishert, akinek Leia hercegnőként fontos szerepet szántak. A 2016 végén bemutatott Zsivány egyesben a fiatal Leia hercegnő komputeres animációként bukkan fel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.