A budapesti vizes vébén Hosszú Katinka versenyszámaira kelt el eddig a legtöbb jegy

sport
2017 január 05., 18:46
comments 62

A szervezők beszámolója szerint

"bő egy hónap alatt majdnem 34 ezer jegyet adtak el a Budapesten és Balatonfüreden július 14. és 30. között sorra kerülő vizes világbajnokságra."

A legnagyobb érdeklődés

  • Hosszú Katinka várható versenyszámai,
  • a vízilabdadöntők,
  • és a férfi 10 méteres toronyugrás döntője

iránt mutatkozik. Az úszó- és műugró-versenyekre épülő Dagály Uszodába eddig 21 ezer jegyet értékesítettek, míg a Hajós Alfréd Uszodában rendezendő vízilabdatornára közel hét és fél ezren vásároltak belépőt.

Jól mutatja az esemény valódi értékét, hogy a határokon túlról eddig

mindössze hatezren vásároltak eddig jegyet,

a legtöbben Nagy-Britanniából és Kínából. Ha az esemény weblapja szerinti legdrágább jeggyel, a háromezer forintossal kalkulálunk, akkor is nevetséges jegyárbevételt kapunk a költségekhez képest.

34000 * 3000 = 102000000

102 millió forint áll szemben 25 milliárdos rendezési költséggel és 48 milliárdos Dadály Uszodával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.