A titkosszolgálat is kivonult a jobbikos képviselő feltört irodájához

POLITIKA
2017 január 09., 13:45
comments 82

Ha igaznak bizonyul, ritka durva hír, hogy az elvileg szuperül védett Képviselői Irodaházban törtek be Mirkóczki Ádám irodájába. Ez bárki esetében párját ritkító eset lenne, de Mirkóczki gépén és fiókjaiban elvileg bőven lehetnek titkos dokumentumok, hiszen jó régóta a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja.

Az előbb sikerült elérnem Mirkóczki Ádámot, aki elmesélte, hogy amint Egerben tartózkodva meghallotta a hírt a kollégáitól és meglátta a fotókat, hivatalból azonnal az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatóját Kiss Zoltánt hívta telefonon. A beszélgetésük után a titkosszolgálat a helyszínre küldte a szakembereit. Mivel ezzel párhuzamosan az Országgyűlés Hivatala rendőrségi feljelentést tett, a helyszínen rendőrök is vannak, illetve Mirkóczki tudomása szerint a parlamenti őrség emberei is jelen vannak.

link Forrás

Mivel az érintett csak fotókat látott, egyelőre fogalma sincs, hogy eltűnt-e bármi vagy betettek-e bármit az irodájába.

Ha bármi fordulat történik a Potenciális Magyar Watergate Ügyben, jelentkezünk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.