Extrém hullarablás: az Origo lelkendező PR-cikket rakott be arról, hogy a TV2 milyen szépen kaszált a nemzeti gyásznapon

Média
2017 január 24., 16:15
comments 117

Sikeres volt a Tények különkiadása

Sokan nézték a busztragédiával foglalkozó különkiadást, 18-59-ben, míg együtt ment az Éjjel-nappal Budapesttel, verte nézettségben.

Azt hiszed, hogy ez valami nagyon sötét humorral megfogalmazott cikkparódia kezdete valami ellenzéki blogról, aminek a szerzői elképzelik, hogy milyen tévés látogatottsági cikket közölne a kormányzati TV2-t hasonló cikkekben rendszeresen tömjénező kormányzati Origo a nemzeti gyásznap kereskedelmi tévés nézettségeiről?

Ha azt hiszed, természetesen tévedsz, mert ez egy valódi cikk, itt el lehet olvasni az egészet.

Szóval tényleg leközöltek egy morbid cikket arról, hogy milyen sikeres volt a hétfői Tények, hiszen a 18-59-es korosztályban sikerült 3 tized százalékkal megvernie az Éjjel-nappal Budapest című RTL-es programot. Az írás sajnos a kelleténél előbb ér véget, így az nem derül ki, hogy a remek tévécsatorna ezt a szép győzelmet a lángoló buszos, a síró szülős vagy a némán bámuló osztálytársas felvételeivel érte-e el.

A cikk zárómondata mégis minden hiányérzetért kárpótol:

A TV2 Csoport részvétét fejezte ki az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak, a sérülteknek pedig mielőbbi gyógyulást kívánt.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.