1,5 milliárddal több állami támogatást kapnak a szimfonikus zenekarok és az énekkarok

ZENE
2017 január 27., 10:21
comments 27

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Nemzeti Filharmonikus Zenekar próbatermében elmondta, hogy a 2016-os költségvetés maradványából 1,5 milliárdot használnak fel 20 zenekar és énekkar támogatásának növelésére. Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár elmondta: a legnagyobb, 134 millió forintos emelkedés a Nemzeti Filharmonikus Zenekar támogatásában jelentkezik, a mostani növekmény pedig beépül az együttesek támogatási bázisába. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.