Csoda Budapesten: javítják az órát a Moszkván

csoda
2017 február 01., 13:23

Ráadásul nem akármikor, hanem pont az év leglatyakosabb napján, és miközben a köztereseket nyomozni kell Budapest közterein, itt komplett szakértői gárda bevetésével zajlik a munka. Gép és ember közösen sorakozott fel az árkádok előtt, hogy letörje az ellenállást, és kiegyenesítse az időt. 

Gulyás Balázsnak tartozunk köszönettel a képekért, aki megkérdezte az egyik munkavezető tűnő embert is, hogy mikor lesz kész a meló, és ő mosolyogva felelte, hogy napokon belül!

Örömteli, hogy a fenntartók végre helyiértékén kezelik az ügyet, az viszont kifejezetten lelombozó látvány, ahogy az eredeti Moszkva téri óra helyére felerősített papírmásolat, akit néhány napja társaival együtt ereklyeként lájkolt szét Budapest, most magányosan hervadozik az óratorony lábánál. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.