Gyurcsány Ferenc gonosz, tolvaj beteg embernek tartja és megveti Orbánt

belföld
2017 február 04., 16:19
comments 864

Évértékelő beszédet tartott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szombat délután a Westendben.

MTI Fotó: Balogh Zoltán
photo_camera MTI Fotó: Balogh Zoltán

A beszéd főleg két részből állt, az első az Index tudósításából ítélve kizárólag arról szólt, hogy Gyurcsány előadta az összes pocskondiázó szöveget, ami eszébe jutott, amikor meglátja Orbán Viktort, a második pedig arról, hogy készül már a baloldali összeesküvés, ami ki akarja zárni Gyurcsányt a politikából.

Néhány friss idézet tőle:

  • Nem tisztelünk, hanem megvetünk, Viktor!
  • Nem miniszterelnök vagy, hanem beteg ember!
  • Készen állunk rá, hogy legyőzzük a gonoszt, visszavesszük az országot a Fidesz hatalmától.

Ezek után burkoltan börtönbe való tolvajnak nevezte Medgyessy Pétert, aki az OLAF-jelentés szerint érintett a 4-es metrós korrupcióban. Végül a Jobbik származási alapon támadó politikáját szidalmazta (pedig Vona Gábor pont néhány napja beszélt saját évértékelőjén arról, hogy ez az, amivel a párt szakítani akar).

Gyurcsány úgy látja, ha volt is bűne, amit elkövetett, már régen lerótta az árát, maradni szándékozik a politikában.

„teszem a dolgom és maradok, vezetem a pártomat, és sikeres pártot csinálok belőle, tetszik vagy nem tetszik”

A Fidesz hamar reagált a beszédre, hipergyorsan kiadott közleményükben giga-korrupciós bukott politikusnak nevezik Gyurcsányt:

„Gyurcsány Ferenc, aki az elmúlt évben 1 milliárd forintot vett fel osztalékként, jobban tenné, ha évértékelés helyett arra adna választ, hogy neki és kormányának milyen szerepe volt a 4-es metró giga-korrupciós botrányában. Gyurcsány egy olyan bukott politikus, aki azzal sem tudott még elszámolni, hogy kormányzása alatt az ország minden mutatója romlott és az emberek elszegényedtek”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.