Járművek, amik miért

WTF
2017 augusztus 07., 07:15

Cecil egy ideje potenciazavarokkal küzdött, ezért nekilátott, hogy új járgány után nézzen. Valami szokatlanra vágyott, valami újra. Valami feketére.

Először egy ilyen cuki kis szamárfülesre gondolt, de aztán addig nézegette, míg végül elrepült. Pedig mennyire egyedi lett volna!

Na, ha ez így odalett, akkor veszek egy ilyen spydert ipszilonnal, ez tökre olyan, mint egy chopper, csak az elejére valamiért két kerék került, szóval így pont nem fér el sehol. Aha, hát akkor ezzel nem tudok sort előzni az Andrássyn. Pedig milyen formabontó lett volna!

Ha már nem megy el a dugóban, akkor legalább olyat veszek, - gondolta - amire hátulra felfér a Timi, a Cili meg a Regi, hogy amikor az Ezüsparton átkrúzolunk a partról az üdülőbe, akkor jól fessünk. Főleg én, ahogy vezetem. Milyen átkozottul irgylésreméltó leszek, kispofáim!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.