Egy lány az első randin elment vécére, de nem tudta lehúzni a szart, így kidobta az ablakon, de az beesett a két üveg közé, erre utánamászott, és beszorult

szerelem
2017 szeptember 06., 07:09

A BBC egy olyan súlyos bristoli történetről számolt be, amivel simán pályázni lehetne a Világtörténelem Legkínosabb Első Randevúja címre. Dumb és Dumber nyugdíjba mehet.

Egy amatőr tornászlány a Tinderen jött össze egy bristoli egyetemistával, Liam Smith-szel, és az első randin elmentek csirkét enni, ittak néhány sört, majd egy üveg borral átmentek a fiú lakására filmet nézni.

Itt viszont a lány kénytelen volt randi közben kimenni a vécére szarni.

Eddig mindennapos eset lenne, csakhogy a lány a vécén a legnagyobb rémületére észrevette, hogy nem tudja lehúzni a szart. Bepánikolt, és hirtelen úgy döntött, kidobja a szart a kertbe az ablakon át.

photo_camera Fotó: Liam Smith

De ez hatalmas hiba volt, merta szar útközben megrekedt, és beesett két, kinyithatatlan ablak közé.

photo_camera Fotó: Liam Smith

A lány teljes pánikban ment vissza Smith-hez, hogy elmondja, mit tett, a fiú pedig, miután mindezt felfogta, elment egy kalapácsért, hogy betörje az ablakot. De a totális megsemmisülés határán lévő lány csak még tovább rontott a helyzetén, ugyanis fejjel előre bemászott a szarért, hogy visszaszerezze, de ekkor beszorult.

A szerencsétlen tornászlány a két ablaküveg között, a saját ürüléke fölött.
photo_camera A szerencsétlen tornászlány a két ablaküveg között, a saját ürüléke fölött. Fotó: Liam Smith

Ezután már képtelen volt egyedül megoldani a helyzetet, és szólt a srácnak, aki kihívta a tűzoltókat.

photo_camera Fotó: Liam Smith

Az egész úgy derült ki, hogy Liam Smith később pénzgyűjtést szervezett az interneten a kitörött ablakai miatt keletkezett 300 fontos kár enyhítésére. 200 fontot szeretett volna, de a jó sztoriért és a remek fotókért cserébe hamar 1200 font gyűlt össze. (A lányt szerencsére nem leplezte le.)

A diák azt mondta, a „profitot” elosztják a lánnyal két részre, és két alapítványnak adják: az egyik tűzoltókat támogat, a másik a fejlődő országokba visz lehúzható vécéket.

A helyi tűzoltók annyit erősítettek meg, hogy egy nőt kiszabadítottak két ablaküveg közül, és hogy egy ablak széttörött a művelet közben.

Smith egyébként azt állítja, nem lett az egészből halálos sértődés, azóta volt egy nagyszerű második randijuk is, és „ki tudja, mit hoz a jövő”. „A legnehezebb részén már túl vagyunk” – mondta. (BBC)

Frissítés: kiderült, hogy nem is a lány, hanem a srác dobta ki a szart az ablakon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.