Mindenki dobjon el mindent: kiderült, hogy nem is a lány, hanem a srác dobta ki a szart az ablakon minden idők legkínosabb első randiján!

tragédia
2018 szeptember 06., 09:44
comments 147

Napra pontosan egy évvel ezelőtt hódította meg a világot a 21. század egyik, ha nem a legviccesebb híre. Ha valaki nem emlékezne, vagy hosszú ideig kómában volt, és lemaradt róla, az nyugodtan olvassa el (újra) az

Egy lány az első randin elment vécére, de nem tudta lehúzni a szart, így kidobta az ablakon, de az beesett a két üveg közé, erre utánamászott, és beszorult

című cikkünket.

A szerencsétlen tornászlány a két ablaküveg között, a saját ürüléke fölött.
photo_camera A szerencsétlen tornászlány a két ablaküveg között, a saját ürüléke fölött. Fotó: Liam Smith

Utánanéztünk, hol tart most a love story, és egy olyan felfedezésre jutottunk, ami minden eddigi tudásunkat felülírta: a bristoli Liam Smith ugyanis februárban egy tévéműsorban elárulta, hogy nem is a lány volt az, aki kidobta a szart az ablakon, hanem ő maga! :O

Liam Smith, a férfi, aki az első randin kidobta a párja szarát az ablakon.
photo_camera Liam Smith, a férfi, aki az első randin kidobta a párja szarát az ablakon. Forrás: The Sun

Eddig úgy ismertük a Történetet, hogy a lány volt az egyetlen, aki „hibázott”. A Sztori úgy szólt, hogy a lány elment szarni, de nem tudta lehúzni a szart, ezért szólt a srácnak, majd mielőtt az cselekedhetett volna, pánikba esett, és kidobta az ablakon, de a szar beszorult a két üveg közé, amire a lány – egy törölközőt téve az ablakra – a szar után mászott, és beszorult, de úgy, hogy végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

Ehhez képest Liam Smith később már elárulta, hogy mi történt valójában: lány elment szarni, de nem tudta lehúzni, ezért szólt a srácnak, és ő volt az, aki vécépapírral megfogta a szart, majd kidobta az ablakon. A folytatás történelem. (A szar beszorult a két üveg közé, és a lány ezután felajánlotta, hogy a szar után mászik, de beszorult, méghozzá úgy, hogy végül a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.)

A Történetek Története egyébként egy éve ilyenkor ott tartott, hogy a férfi azt mondta, nem lett az incidensből sértődés, sőt volt egy nagyszerű második randijuk is, és „ki tudja, mit hoz a jövő”, „a legnehezebb részén már túl vagyunk”. De az élet sajnos nem tündérmese: a srác februárban a tévéműsorban azt is elárulta, hogy sajnos végül nem lettek egy pár, a lány friend zone-ba rakta, vagyis megegyeztek, hogy csak barátok maradnak. Néha beszélgetnek a Facebookon, de ennyi az egész. Sajnos nincsenek csodák. (The Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.