Több száz meccset játszottak le egy Facebookos játékban, mire végre személyesen is találkoztak

ÉLET
2017 december 08., 14:34

Nagyon megható történetet osztott meg a Buzzfeed két internetes barátról, akik több mint egy év közös játék után élőben is bemutatkoztak egymásnak.

Minden úgy kezdődött, hogy a 22 éves marylandi Spencer Sleyon 2016-ban elkezdett játszani a Facebookos Words With Friends szókirakós játékkal. Rányomott a 'játszma egy ismeretlennel' gombra, és a gép kidobta neki a Roz nevű játékost. Lejátszottak egy partit, aztán még egyet és még egyet, amit végül több száz követett, Sleyon elmondása szerint csak Rozzal játszott.

link Forrás

Közben csetelni is elkezdtek, aktuális eseményeket vitattak meg néha. De legfőképpen csak játszottak, és eközben semmit sem tudtak egymásról. A fiú régóta rapkarrierről álmodozott és New Yorkba akart költözni, ezt Rozzal is megosztotta, aki bátorította:

Bármi a tiéd lehet, csak menj utána!

A fiúnak aztán tényleg bejött a zenei karrier, elfoglaltságában le is törölte a játékot. Elköltözött New Yorkba, ahol valamelyik este az egyik barátjánál vendégeskedett, és vacsora közben elmesélte nekik a kedves történetet a Facebookos játékról és az ismeretlen nőről, akivel már több mint 300 partit lejátszottak.

Vendéglátói bátorították, hogy ne hagyja csak úgy elsikkadni ezt a különös ismeretséget, telepítse fel újra a játékot és keresse meg a nőt! Így a fiú újra letöltötte az appot és csodák csodájára Roz-t, valódi nevén Rosalindot még mindig ott találta. Gyorsan megbeszéltek egy találkozót, ahol végre kiderült, kik is ültek mindvégig a telefonok túloldalán. Generációk és kilométerek választották el őket egymástól, a játék mégis összehözte őket. A képek magukért beszélnek.