Trumpot is meghallgatná az orosz beavatkozást vizsgáló bizottság

külföld
2018 január 23., 20:51
comments 113

Az orosz beavatkozást vizsgáló különleges bizottság vezetője, Robert S. Mueller a jövő héten Donald Trumpot is meghallgatná, hogy miért rúgta ki Michale Flynn nemzetbiztonsági tanácsadót és James B. Comey-t, az FBI igazgatóját, írta a Washington Post az ülések ütemtervét ismerő forrásokra hivatkozva.

A lap szerint ezzel a vizsgálóbizottság egyre inkább arra koncentrál, hogy az elnök megpróbálta-e akadályozni az orosz befolyással kapcsolatos nyomozást. Trump jogi csapata már egyeztetett is Muellerékkel a tárgyalási feltételekről.

Az elnök csapata azt akarja, hogy Trumpnak csak a kérdések egy bizonyos részére kelljen élőben válaszolnia, és a többit pedig írásban tehesse meg.

Ugyanez a vizsgálóbizottság a múlt héten már Trump igazságügyi miniszterét, Jeff Sessions is kihallgatta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.