Nagyon más volt még Magyarország, amikor kitört a háború Simicska Lajos és Orbán Viktor között

POLITIKA
2018 május 04., 16:55

2014 nyarának végén egyetlen dolog tartotta izgalomban, sőt, néha rettegésben a magyar politikai és gazdasági élet legbefolyásosabb szereplőit:

„Mi folyik Simicska Lajos és Orbán Viktor között?”

Igaz, csak suttogva, fojtott hangon, de egyre többen beszéltek arról, hogy az évtizedes szövetségesek összevesztek egymással, és háború lesz, sőt már háború dúl közöttük.

2014 szeptember 1-én jelent meg a cikkünk a magyar politika és a magyar gazdaság első emberének csatájáról, az volt a címe, hogy

Új klán lép Simicska Lajos helyébe, mikor véget ér a csatájuk Orbánnal

Nagyon sok dolog, amiről akkor még csak találgattunk, ma már biztosan tudható. Érdemes végigolvasni, milyen viszonyok voltak ~4 évvel ezelőtt a magyar közélet csúcsán, milyen perspektívák látszódtak, és azok hogyan váltak valóra.

Ötödik születésnapunk alkalmából egy hónapon át fel-felidézünk néhány multaságos/emlékezetes/emlékezetesen mulatságos pillanatot a 444 első öt évéből, és gyűjtjük a muníciót a következő ötre.

Ha szeretnéd, hogy ezt a munkát folytathassuk, támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.