Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Köszönjük!

Támogasd a 444-et bankkártyás fizetéssel

PayPal

Rendszeres támogatás
Egyszeri támogatás
PayPal-os azonosító emailünk: donation@444.hu
(A PayPal utaláskor is meg tudod adni az emailcímed a Közlemény - Notes mezőben. Csak akkor tudunk neked később levelet küldeni, ha abban a mezőben, vagy itt az oldal tetején megadhatod)

Átutalás

Számlatulajdonos:
Magyar Jeti Zrt. (1024 Budapest, Margit krt. 5/b)
Számlavezető bank: Budapest Bank
Számlaszám: 10103173-26838800-01004002
Ha külföldről utalnál:
IBAN: HU48101031732683880001004002
Swift kód: BUDAHUHB
Budapest Bank székhelye (ha szükséges): 1138 Budapest, Váci út 193.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történik a 444-ben, mire haználjuk fel a támogatásodat, és érdekel a világpolitikai összefoglalónk, akkor próbáld ki heti hírlevelünket!

A Feliratkozom gombra való kattintással elfogadod a Magyar Jeti Zrt. adatkezelési szabályzatát.

GYIK

Miért támogassam a 444 szerkesztőségét?
A 444 elsősorban reklámokból működik. A politikai nyomás alatt lévő magyar piacon eddig sem volt könnyű dolgunk, és nem számítunk rá, hogy a helyzetünk javulni fog. Sőt, az a valószínűbb, hogy a politika még az eddigieknél is jobban próbálja majd korlátozni a lehetőségeinket. A 444 hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink rendszeresen támogatják a munkánkat.

Hogy tudom támogatni a szerkesztőséget?
Havi rendszeres és egyszeri befizetésre egyaránt van lehetőséged. Támogathatsz minket bankkártyával, átutalással vagy akár PayPal-lal is.

Mennyi pénzre van szükségetek?
A legkisebb egyszeri támogatás is segít, de igazán stabillá a munkánkat a havi rendszeres támogatás teszi.

Kapok majd visszajelzést a támogatói programotok állásáról?
Igen! Azt szeretnénk, ha a kártyás fizetésnél, utalásnál a „Megjegyzés” rovatba beírnád az emailcímedet, de itt, az oldal tetején is megadhatod. Így például meg tudjuk neked köszönni a támogatást, és megírjuk, mire használtuk fel a pénzt.

Miért, mire akarjátok használni a pénzt?
Jó cikkeket, videókat készíteni sok ideig tart, és ezért sokba is kerül. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni, erre fogjuk költeni a pénzt. A támogatásoddal a 444 függetlenségét is erősíted.

Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?
Nem.

Cégként utalhatok nektek?
Igen, semmi akadálya, de tudd, hogy helyes könyvelés esetén más költségtípusokkal szemben ez nem fogja csökkenteni a társasági adód alapját.

Milyen jogi szabályok vonatkoznak a támogatásra?
Itt tudsz bővebben olvasni a jogi szabályokról. A lényeg az, hogy a te támogatásodat is a 444 készítésére fogjuk költeni, hogy még több jó cikkünk legyen és ha megadod az email címed, akkor küldünk rá néha levelet. De azért olvasd el a jogi szöveget is, nem hosszú!

Az adóm 1%-át fel tudom ajánlani nektek?
Nem. Az adó 1%-át csak nonprofit szervezetek gyűjthetik.

Ja, még azt szeretném kérdezni…
Ha a támogatással kapcsolatban még van kérdésed, akkor tamogatas@444.hu címre írj nekünk, és igyekezni fogunk minél gyorsabban válaszolni!