Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Most kell a legjobban teljesítenünk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Gyakori kérdések

Miért támogassam a 444 szerkesztőségét?
A 444 elsősorban reklámokból működik. A politikai nyomás alatt lévő magyar piacon eddig sem volt könnyű dolgunk, és nem számítunk rá, hogy a helyzetünk javulni fog. Sőt, az a valószínűbb, hogy a politika még az eddigieknél is jobban próbálja majd korlátozni a lehetőségeinket. A 444 hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink rendszeresen támogatják a munkánkat.

Hogy tudom támogatni a szerkesztőséget?
Havi rendszeres és egyszeri befizetésre egyaránt van lehetőséged. Támogathatsz minket bankkártyával, átutalással vagy akár PayPal-lal is.

Mennyi pénzre van szükségetek?
A legkisebb egyszeri támogatás is segít, de igazán stabillá a munkánkat a havi rendszeres támogatás teszi.

Kapok majd visszajelzést a támogatói programotok állásáról?
Igen! Azt szeretnénk, ha a kártyás fizetésnél, utalásnál a „Megjegyzés” rovatba beírnád az e-mail címedet, de itt, az oldal tetején is megadhatod. Így például meg tudjuk neked köszönni a támogatást, és megírjuk, mire használtuk fel a pénzt.

Miért, mire akarjátok használni a pénzt?
Jó cikkeket, videókat készíteni sok ideig tart, és ezért sokba is kerül. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni, erre fogjuk költeni a pénzt. A támogatásoddal a 444 függetlenségét is erősíted.

Amit nektek adok, az közérdekű adománynak számít?
Nem.

Cégként utalhatok nektek?
Igen, semmi akadálya, de tudd, hogy helyes könyvelés esetén más költségtípusokkal szemben ez nem fogja csökkenteni a társasági adód alapját.

Milyen jogi szabályok vonatkoznak a támogatásra?
Itt tudsz bővebben olvasni a jogi szabályokról. A lényeg az, hogy a te támogatásodat is a 444 készítésére fogjuk költeni, hogy még több jó cikkünk legyen és ha megadod az e-mail címed, akkor küldünk rá néha levelet. De azért olvasd el a jogi szöveget is, nem hosszú!

Az adóm 1%-át fel tudom ajánlani nektek?
Nem. Az adó 1%-át csak nonprofit szervezetek gyűjthetik.

Ja, még azt szeretném kérdezni…
Ha a támogatással kapcsolatban még van kérdésed, akkor tamogatas@444.hu címre írj nekünk, és igyekezni fogunk minél gyorsabban válaszolni!

Támogatói hírlevél

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi történik a 444-ben, mire használjuk a támogatásokat, akkor próbáld ki heti hírlevelünket!

Elfogadom a Magyar Jeti Zrt. adatkezelési szabályzatát.