Veszteséges a felcsúti kisvasút? Nem baj, így is sokaknak szerez örömet

POLITIKA
2018 augusztus 31., 17:35

Az elmúlt egy évben 8,2 millió forint veszteséget termelt a felcsúti kisvasút, kétszer annyit, mint mint a működése első 14 hónapjában, közölte csütörtökön az Átlátszó az üzemeltető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól kapott adatokra hivatkozva. Kiderült: 

2018 májusában és júniusában összesen 10 napon utasok nélkül jártak a vonatok.

Hiába a veszteséges működés, a kormány nem tett le tervéről, hogy Bicskéig hosszabbítsa a 600 millió forint EU-s támogatásból épült nyomvonalat. Az RTL Klub Híradója a pénteki Kormányinfón megkérdezte Gulyás Gergelytől, hogy mégis mivel indokolják a bővítést, de a Miniszterelnökséget vezető miniszter csak annyit mondott, hogy reméli, hogy a csatorna reklámja is segít abban, hogy

és akkor üzletileg is meg fog térülni az, ami egyébként most is sokak számára szerez örömet. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.