Repülj velünk az élet tengerén: drónvideón Rogán Antal bizalmasához köthető Gellért-hegyi villa

Tbg
Budapest
2018 október 02., 08:35

A Magyar Narancs publikált egy drónvideót, amelyen a Kertész Balázshoz sok szállal kötődő gellérthegyi ingatlan látható. Kertész Balázs Rogán Antal ügyvédjeként lett ismert, hogy aztán megpróbálja magát minél inkább eltüntetni.

link Forrás

Kertészről az Index közölt még két éve portrécikket. Akkoriban Kertész az V. kerületi önkormányzati ingatlanvagyon értékesítését egyengette, de előfordult az ugyancsak Rogán Antalhoz és Habony Árpádhoz köthető kötvénybiznisz környékén is.

A gellérthegyi villa, amely becslésre akár az egymilliárdos értéket is elérheti, papíron egy magyar kft tulajdonában van, aminek tulajdonosi hátterét Svájcig lehet visszakövetni, de a Magyar Narancs tényfeltárása bemutatta, a cégháló sok szálon kötődik Kertészhez. (Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.