Pálfi György magyar családi krimivé dolgozott át egy Stanisław Lem-regényt

FILM
2018 október 26., 09:02

A Taxidermia, a Hukkle és a Szabadesés rendezője feldolgozta a zseniális Stanisław Lem Az Úr hangja című regényét (ami egyébként mostanában újra megjelenik magyarul). De Pálfi György az eredeti mű gondolatvilágát egy napjainkban játszódó családi krimivé gondolta tovább.

link Forrás

Az Úr hangja főhőse a harmincas éveinek végén járó Péter, aki egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismerni véli az 1970-es években disszidált, azóta sem látott apját. Elmegy Amerikába, ahol végül kinyomozza, hol van a férfi, aki már új családot alapított. A találkozásnak hála a világ értesül: nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

A film december 20-án érkezik a mozikba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.