A CÖF-nek végre sikerült megfogalmaznia „a magyar emberek általános véleményét”

Úgy tűnik, nemhiába kapott 508 millió forintot a közgondolkodás javítására az MVM-től a CÖF , 2019 elejére máris sikerült egy nyílt levélbe sűrítenie

a magyar emberek általános véleményét.A történelmi jelentőségű szöveget pedig rögtön el is küldték Judith Sargentininek és az összes többi EP-képviselőnek. De sajnos nekünk az általános véleményünk megismerésével még várnunk kell, mivel az MTI csak a kormánybarát civilek nyílt levéléhez csatolt kísérő levelet hozta le.

Ifj. Lomnici Zoltán, Csizmadia László és Fricz Tamás 2014 őszén.
photo_camera Ifj. Lomnici Zoltán, Csizmadia László és Fricz Tamás 2014 őszén. Fotó: Botos Tamás / 444

Ez így szól:

Tisztelt Képviselő Asszony!
A magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját.
A magyar és angol nyelven, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldjük meg Önnek, hogy gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását, hiszen Ön tevékenységével a szövetséges államok egymásra haragításában jár élen.
Szeretnénk azt is tudomására hozni, hogy jelen levelünket az Európai Parlament összes képviselőjének is megküldtük.
Reméljük, hogy nyílt levelünk a magyar emberek ellen irányuló ténykedésének átgondolására készteti.
Nyílt levelünkhöz Magyarországon, pár nap alatt, 7100 polgár csatlakozott aláírásával és több mint 60 egyesület, alapítvány is kifejezte egyetértését.
Az aláírások a CÖF-CÖKA irodájában hivatalos formában megtekinthetők.

CÖF-CÖKA kuratóriuma nevében
Csizmadia László
elnök”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.