Valódi volt a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéjének küldött telefonszámla

ÉLET
2019 január 20., 10:21

Megoldódott a szombati rejtély: mint tegnap megírtuk, a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéjében felbukkant egy telekomos levél, melynek címzettje 'Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013' volt, egy olvasónk pedig, a borítékot kinyitva egy nullás telefonszámlát talált benne.

Bár a fotók alapján minden teljesen valódinak tűnt, azért felmerült bennünk a gyanú, hogy nem csak egy profin kidolgozott viccel van-e dolgunk. Ezért megkérdeztük a Magyar Telekomot, ahonnan vasárnap délelőtt futott be a válasz: a számla valódi. Mint írták, 

„a Magyar Telekom nyilvános készülékei belső elszámolási okokból előfizetőként vannak nyilvántartva, MT azonosítóval is rendelkeznek, azonban egyedileg kezeljük azokat. A cikkben látható 0 Ft-os számla egy sajnálatos technikai hiba miatt került kiállításra és postázásra. A hiba javításáról intézkedtünk.”

Azaz a pomázi HÉV-megálló fülkéje több számlát vélhetően nem fog kapni. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.