Nullás telefonszámlát kaphatott a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéje

ÉLET
2019 január 19., 09:09
comments 133

Pénteken bukkant fel egy pomázi Facebook-csoportban két fotó, melyen a helyi HÉV-megálló telefonfülkéjében elhelyezett levél volt látható. A boríték feladója a fotó alapján a Magyar Telekom volt, címzettje pedig a 'Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013', azaz minden jel szerint a telefonfülke. 

photo_camera Fotó: Pomáz fórum
photo_camera Fotó: Pomáz fórum

Szombaton pedig jelentkezett egy olvasónk, aki elmondta, hogy mivel a boríték egész pénteken ott állt, ő végül kinyitotta azt. És valóban egy telefonszámla vagy legalábbis kísértetiesen egy telefonszámlának tűnő lap volt benne:

photo_camera A telefonfülke személyiségi jogait tiszteletben tartva, az érzékenyebb adatokat kitakartuk. 

Olvasónk ezt írta a levélről: „szegény magányos fülkénk, egy nullás számlát kapott, nincs egy lélek, akit felhívhatna. Holnaptól odaköszönök neki reggelente, ha elmegyek mellette”. 

A számla első ránézésre ugyan elég valódinak tűnik, de biztos ami biztos, megkérdeztük a Magyar Telekom sajtóosztályát, hogy tényleg igazi telefonszámlát kapott-e a fülke, vagy pedig csak egy nagyon profin kidolgozott viccel van dolgunk. Ha választ kapunk tőlük, mindenképp beszámolunk róla. 

Addig is pedig kikapcsolódásként érdemes elolvasni Örkény István kapcsolódó egypercesét

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.