Nullás telefonszámlát kaphatott a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéje

Pénteken bukkant fel egy pomázi Facebook-csoportban két fotó, melyen a helyi HÉV-megálló telefonfülkéjében elhelyezett levél volt látható. A boríték feladója a fotó alapján a Magyar Telekom volt, címzettje pedig a 'Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013', azaz minden jel szerint a telefonfülke. 

Fotó: Pomáz fórum
Fotó: Pomáz fórum

Szombaton pedig jelentkezett egy olvasónk, aki elmondta, hogy mivel a boríték egész pénteken ott állt, ő végül kinyitotta azt. És valóban egy telefonszámla vagy legalábbis kísértetiesen egy telefonszámlának tűnő lap volt benne:

A telefonfülke személyiségi jogait tiszteletben tartva, az érzékenyebb adatokat kitakartuk. 

Olvasónk ezt írta a levélről: „szegény magányos fülkénk, egy nullás számlát kapott, nincs egy lélek, akit felhívhatna. Holnaptól odaköszönök neki reggelente, ha elmegyek mellette”. 

A számla első ránézésre ugyan elég valódinak tűnik, de biztos ami biztos, megkérdeztük a Magyar Telekom sajtóosztályát, hogy tényleg igazi telefonszámlát kapott-e a fülke, vagy pedig csak egy nagyon profin kidolgozott viccel van dolgunk. Ha választ kapunk tőlük, mindenképp beszámolunk róla. 

Addig is pedig kikapcsolódásként érdemes elolvasni Örkény István kapcsolódó egypercesét

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.