Nullás telefonszámlát kaphatott a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéje

Pénteken bukkant fel egy pomázi Facebook-csoportban két fotó, melyen a helyi HÉV-megálló telefonfülkéjében elhelyezett levél volt látható. A boríték feladója a fotó alapján a Magyar Telekom volt, címzettje pedig a 'Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013', azaz minden jel szerint a telefonfülke. 

Fotó: Pomáz fórum
Fotó: Pomáz fórum

Szombaton pedig jelentkezett egy olvasónk, aki elmondta, hogy mivel a boríték egész pénteken ott állt, ő végül kinyitotta azt. És valóban egy telefonszámla vagy legalábbis kísértetiesen egy telefonszámlának tűnő lap volt benne:

A telefonfülke személyiségi jogait tiszteletben tartva, az érzékenyebb adatokat kitakartuk. 

Olvasónk ezt írta a levélről: „szegény magányos fülkénk, egy nullás számlát kapott, nincs egy lélek, akit felhívhatna. Holnaptól odaköszönök neki reggelente, ha elmegyek mellette”. 

A számla első ránézésre ugyan elég valódinak tűnik, de biztos ami biztos, megkérdeztük a Magyar Telekom sajtóosztályát, hogy tényleg igazi telefonszámlát kapott-e a fülke, vagy pedig csak egy nagyon profin kidolgozott viccel van dolgunk. Ha választ kapunk tőlük, mindenképp beszámolunk róla. 

Addig is pedig kikapcsolódásként érdemes elolvasni Örkény István kapcsolódó egypercesét

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.