Beindult az összevonás, már Mészáros Lőrincné is elhagyta az Echo Tv fedélzetét

POLITIKA
2019 március 29., 11:04

A hamarosan elsötétülő Echo Tv pénteken közölte, hogy Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. A minden idők legfideszesebb tévéje a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadása miatt szűnik meg.

Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
photo_camera Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A Magyar Hang pedig arról ír, hogy már leszedték a Hír Tv tábláját a szentendrei úti épületről. A lap szerint a tévé dolgozói nagy létszámú leépítésre készülnek, valószínűleg a régi kollégák döntő többségétől megválnak. Az összevonás után az Echo Tv-nél is várható jelentős, de nem ilyen arányú létszámcsökkentés

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti - ezután kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.