Szanyi Tibor a köztévén jelentette be, hogy új, baloldali mozgalmat alapít

POLITIKA
2019 július 03., 09:56

Szerdán az állami televízió vendége volt Szanyi Tibor, volt MSZP-s országgyűlési képviselő, aki nagyon megsértődött, hogy nem őt, hanem Ujhelyi Istvánt küldte a párt Brüsszelbe, ezért viszonylag nyersen kritizálta a pártot, majd ennek következményeként felfüggesztették a tagságát.

Szanyi arról beszélt, hogy itt van egy új, baloldali mozgalom létrehozásának ideje, miután az MSZP nem képviseli megfelelően a baloldali embereket. Szanyi az állami tévében azt mondta, hogy augusztus végén, Horányban jelenti be Bal Blokk munkanevű új mozgalmát az ott szervezett Baloldali Sziget fesztiválon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.