David Guetta lesz Palvin Barbara műsorvezető társa az MTV Budapestről közvetített online díjátadóján

POLITIKA
2020 október 29., 13:08

Múlt héten derült ki, hogy Magyarországon rendezik meg az MTV European Music Awardsot, ami idén a járvány miatt, csak online fog majd zajlani, londoni és budapesti helyszíneken. Hogy ez mennyi pénzébe kerül a magyar adófizetőknek, azt a kormány az MTV-vel kötött szerződésekre hivatkozva egyelőre nem árulja el, de valószínűleg nem kevésbe.

Csütörtökön ugyanis bejelentették, hogy Palvin Barbara mellett David Guetta lesz a másik műsorvezető a budapesti helyszínen a november 8-ai eseményen.. A díjátadó a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadán zajlik majd, ahol a világ egyik legismertebb dj-je fel is lép majd.

A magyar kormány meggyőződése, hogy az MTV díjátadója hatalmas lehetőséget jelent a magyar turizmusnak, és ha egyszer vége lesz a járványnak, sokan majd e online közvetítés miatt akarnak majd Budapestre látogatni.

Nem ez lesz az egyetlen magyarországi helyszín, a többit azonban még nem hozták nyilvánosságra. Guetta többször volt már a Sziget vendége is, egyik alkalommal szakmai riportban dolgoztuk fel a fellépését.