Magyarországon rendezik a virtuális MTV European Music Awardsot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Négy magyarországi helyszínről és Londonból jelentkezik majd a könnyűzenei világ egyik legfontosabb eseménye, a járvány miatt az online térbe költöző MTV European Music Awards - jelentette be Szeintkirályi Alexandra kormányszóvivő a Magyar Turisztikai Ügynökség videójában.

Ebből kiderül: a 2020. november 8-ára tervezett, MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó Magyarország négy ikonikus helyszínéről és Londonból jelentkezik majd. 

Magyarország először lehet házigazdája az eseménynek. A rendezés jogára még 2019-ben nyújtott be pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (MTSZA). A lebonyolítást a kormány a Magyar Turisztikai Ügynökségen keresztül finanszírozza.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!