A dubaji világkiállítás magyar pavilonjába egymillió látogatót várnak

külföld
2021 szeptember 29., 16:59

A magyar szervezők csaknem egymillió látogatóra számítanak a dubaji kiállítás magyar pavilonjában az expó hat hónapja alatt - mondta el a közmédiának szerdán Dubajban, a megnyitó előtt két nappal Tóth Andrea, az Expo 2020 Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az igazgató elmondta, hogy akkor fogja igazán sikeresnek érezni a projektet, ha nem csak látogatók érkeznek, hanem a magyar kis- és középvállalkozások be tudnak mutatkozni a nagyvilágnak, és szerződéseket tudnak kötni, ami azt jelenti, hogy gazdasági hatásai is lesznek a világkiállításon való magyar részvételnek.

link Forrás

„Félúton vagyunk, megtettünk mindent, hogy megnyissuk a magyar pavilont itt, Dubajban, a világkiállításon, és, hogy egy olyan épületet hozzunk létre, amely megfelel Magyarország képviseletének a világ legnagyobb show-ján” - mondta Tóth Andrea.

A igazgató arról is beszélt, hogy az expón Magyarország a természeti szépségeit, a turisztikai vonzerejét mutatja be.

„Azt szeretnénk megmutatni a világnak, hogy milyen csodálatos a hazánk, milyen gyönyörű Magyarország, miért érdemes ellátogatni Magyarországra” - mondta.
A magyar részvételről azt mondta, hogy „aki kimarad, az lemarad”, és szinte a világ minden országa jelen van a világkiállításon.

A dubaji világkiállítás október 1-jén nyílik meg a nagy nyilvánosság előtt, a magyar pavilon legutóbbi drágulásával együtt 11,266 milliárdba került.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.