„Összeölelkeztünk és nagyon megszeretgettük egymást” - mondja a Kerepesi úton történt, eddig verekedésnek hitt eseménysor főszereplője

szerelem
2022 február 01., 09:05

„Moziból hazafelé tartottam a kedvesemmel egy nagyon kellemes film után, tök lazán, városi cirkálásban” - vezeti fel az Év Közúti Verekedésének egyik főszereplője a történetét. Az RTL ugyanis gondos alapossággal beszámolt a két napja történt esetről, amiben két autós igazi orosz típusú jelenetet adott elő a Kerepesi úton.

link Forrás

„Kiszálltam a kocsiból és hátrasétáltam, hogy hello, szia, mi a helyzet?!”

Így tért a lényegre Levente a Fókusz kamerája előtt. Az anyagból kiderül, hogy az akciót megelőzte egy nézeteltérés, aminek során a másik autó leszorította egy benzinkúthoz Levente Mercedesét. Ő csak ezt gondolta megbeszélni a Kerepesi út középső sávjában. Így sikerült:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.