Végre egy jó hír egyenesen Oroszországból: a házi bagoly pont akkora idióta, mint a házi macska

ÁLLAT
2022 március 04., 14:09

Minden macskatulajdonos tudja, hogy a macskák néha mennyire bagolyszerűek. De mi van akkor, ha az embernek baglya és macskája is van? Ez a lenyűgöző orosz videó megmutatja: ebben az esetben a bagoly válik macskaszerűvé. Például úgy tesz, mintha be akarna jönni, aztán miután kinyitottad neki a bejáratot, megáll az istenverte hidegben a küszöbön/ablakban, és nem mozdul, csak néz hülyén, és jól megszívat.

link Forrás


Ugye milyen fantasztikus, amikor hazai pályán verik a macskát? Murlok, a fülesbagoly, valljuk be, három és félszer macskaszerűbb a Macskánál. A gazdája egyébként olyasmit mond neki az elején, hogy: „Gyere be! Hozhatod a macskát is magaddal. Murlok, gyere. Befele mindketten. Hideg van."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.