Új cég viszi tovább a Pesti TV-t

Média
2022 június 29., 04:22

Új műsorokat egy hónapja nem forgatnak a Pesti TV számára, és július 10-én sugározzák az utolsó adást, ezután elsötétül a csatorna. De gyakorlatilag minden készen áll a már korábban bejelentett költséghatékonyabb folytatáshoz. A hvg.hu felfedezte: a múlt héten bejegyezték azt a friss vállalkozást, a PSTV Média Kft.-t, amely a Pesti TV-s stáb egy részének adhat munkát, lehetőséget videós tartalom előállításra, emellett a Pestisracok.hu kiadója is lesz.

A cikk szerint a TV2 székhelyére, a Róna utca 174. szám alá bejelentett, 3 milliós jegyzett tőkéjű PSTV Média Kft. fő tevékenysége a film-, videó-, televízióműsor-gyártás, de reklám- és kiadói tevékenységre is van jogosítványa. Kizárólagos tulajdonosa a Pesti TV kiadója, a Vaszily Miklós-féle Progress Média.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.