Huth Gergely elismerte, hogy megszűnik a Pesti Tv

GYÁSZ
2022 május 09., 18:29
comments 18

Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról, hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott Pesti Tv. Nem sokkal később azonban Huth Gergely, a kormánypárti csatorna programigazgatója elismerte a Pesti Srácokon, hogy a „Pesti TV kiadója, a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat, hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. A műsorkészítés viszont csak május végéig folytatódik”. A Progress Media felét Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Index tulajdonosa birtokolja, a másik felét pedig egy Bizalom Vagyonkezelő Kft. nevű cég, ami pedig Mészáros Lőrinc pénzét forgatja.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere átadja a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést Huth Gergelynek, a Pesti TV programigazgatójának, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban
photo_camera Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere átadja a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést Huth Gergelynek, a Pesti TV programigazgatójának, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének az állami ünnep alkalmából a Pesti Vigadóban Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Huth nem fűzött semmit a tévéje megszüntetéséhez, a hírt is csak egyszerű frissítésként említette meg egy olyan cikkben, ami a Századvég felmérése alapján épp a Pesti Tv erősödését bizonygatta. A programigazgató egyben meghirdette a tévé búcsúbuliját. A bejelentésénél a Pesti Tv műsorvezetője arra gyanakodott, hogy a tulajdonosok a Századvég számai helyett inkább a Nielsen nézettségi adatait vették alapul, ahol már nem álltak olyan jól. Ugyanakkor kaptak egy ígéretet arra, hogy más platformon folytathatják.

link Forrás

Eredetileg csak a PestiSrácok.hu tízéves születésnapját szerettük volna megünnepelni május 21-én, szombaton a budai Gesztenyéskertben, de az új híreknek megfelelően a Pesti TV búcsúbulija is lesz az esemény” - írta Huth, aki azt ígéri, ott felidézik a nagy pillanatokat.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.