Uj Péter: Komolyan szégyellem magunkat

szerda esetleg csütörtök
2022 szeptember 22., 14:14

„Közben meg Orbán azt posztolja, hogy HARCOLNI FOGUNK. (Például: a szankciók ellen. Bár kiírni – még – nem merik. Kimondani kimondják.)

Nem mondom, hogy eszem megáll, mert áll az már régen. Komolyan szégyellem magunkat. Nem szekunder, tök primer szégyen.

Az orbáni finesz, persze: a nagy harcolni fogunkozás közben meg versenyt csicskulunk az idővel az EU (BRÜSSZEL) felé, hogy akkor ilyen kuratórium is lesz, meg olyan korrupcióellenes hogyishívják, meg mittudomén, csak jöjjön, csak jöjjön már az a pénz, különben ez a brutál erőssé erősödött, unortodox, Ausztria-utolérő, kanyarban előző, világcsodája magyar gazdaság fejre áll.

És hogy legyen azért megint egy csavar, a csavaron is, azért pörgetik, nem is olyan visszafogottan a szokásos hazugságkampányokat, hogy az elhibázott brüsszeli szankciók teszik tönkre a magyaremberek magyarcsaládját és a többi.”

A világégés melege

- ez a címe Uj Péter főszerkesztő eheti hírlevelének, amiben a fenti részlet is olvasható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.