Nézd meg az ózdi macskát, aki lebuktatott egy körözött férfit!

ÁLLAT
2022 november 17., 16:04
comments 3

Macska buktatott le egy ózdi férfit, akit egy be nem fizetett pénzbírság miatt köröztek, és ezért a rendőrök megjelentek a ház előtt, ahol az infóik szerint éppen tartózkodott. De nem voltak egészen biztosak abban, hogy jó helyen járnak, amíg a házigazda macskája fel nem ugrott az ablakba, meglibbentve a függönyt. Ő volt az:

Így gyorsan be tudtak kukkantani és meg is pillantották a keresett fickót. Aki felszólításra nem volt hajlandó kijönni, így behatoltak és kihozták.

(via police.hu)

Ha szívesen olvasnál nála is viccesebb macskákról, már megrendelheted a 444-es Szily László új, háziállatokról szóló könyvét, az Idegtartást!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.