Mit keres egy villanyoszlop a balatonfüredi focipálya kellős közepén?

sport
2023 február 23., 14:11

Olvasónktól kaptuk a fotót, de egyébként a trollfocit is megjárta egy hasonló kép.

A mi képünkön jól kivehető, hogy ez egy építési terület, a kapu sincs még a pályán, nem beszélve olyan fontos kellékről, mint a szögletzászló. Ezzel együtt is különös, mit keres ott egy villanyoszlop?

Olvasónk szerint a kép Balatonfüreden készült, felhívtuk hát az NB III. Nyugati csoportjának 13. helyén álló klubot, hogy megtudjuk az igazságot. (A csapat edzője különben az egykori honvédos Borgulya István, a játékosok közül nekem Eszlátyi Istváné volt a legismertebb név, aki a Pápával az NB I.-ben is szerepelt.)

Kiderült, hogy egy szabadidőpark részeként három edzőpálya épül a városban. A villanyoszlopot már tavaly el kellett volna távolítani, kiváltása, azaz eltávolítása heteken belül megtörténhet, de az építőipar kapacitásai szűkösek, egy ilyen műtárgyhoz pedig nem nyúlhat akárki. A klubnál azt mondták, ha július 1-jén, a tervezett átadás idején is ott lesz az oszlop, az már hír.

Nos, mi mást is tehetünk, izgatottan várjuk július elsejét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.