Zuckerberg szerint Musk nem gondolja komolyan a ketrecharcot

külföld
2023 augusztus 14., 05:22

Elon Musk nem gondolja komolyan a ketrecharcot, úgyhogy ideje továbblépni, írta Mark Zuckerberg a Threads-en. A Meta főnöke felajánlott Musknak „egy igazi randevút”, de a rivális csak kifogásokat keresett.

photo_camera Fotó: BEATA ZAWRZEL/NurPhoto via AFP

Az 52 éves SpaceX-vezér júniusban Twitteren hívta ki ketrecharcolni Zuckerberget, választása pedig eredetileg a Las Vegas-i Octagonra esett, amit a világ legnagyobb kevert harcművészeteket forgalmazó cége, az Ultimate Fighting Championship használ a mérkőzésekre. Annak ellenére, hogy hónapok óta hergelik egymást, még mindig nem tudtak időpontot egyeztetni, ami kétségessé teszi, hogy a viadalt valaha is megrendezik majd.

A múlt héten Zuckerberg azt mondta, hogy augusztus 26-át javasolta a mérkőzésre. Pénteken aztán a semmiből Olaszország kulturális minisztere közölte, hogy beszélt Muskkal arról, hogy egy „epikus olaszországi helyszínen” egy jótékonysági rendezvény keretében valósulna meg a verekedés.

„Elon nem erősíti meg az időpontot, aztán azt mondja, hogy műtétre van szüksége, és most azt kéri, hogy helyette a hátsó udvaromban tartsunk egy gyakorló kört. Ha Elon valaha is komolyan gondol egy dátumot, tudja, hogyan érhet el engem. Egyébként ideje továbblépni” – írta a Threads-en a Meta-főnök. „Arra fogok koncentrálni, hogy olyan emberekkel versenyezzek, akik komolyan veszik a sportot”. A Twitteren reagálva Musk nyuszinak nevezte Zuckerberget. (BBC)