„Epikus olaszországi helyszínen” verekedhet egymással Elon Musk és Mark Zuckerberg

harc
2023 augusztus 11., 15:42

Úgy tűnik, Las Vegas helyett inkább egy történelmileg jelentős, „epikus olaszországi helyszínen” mérkőzne meg egymással Elon Musk és Mark Zuckerberg - legalábbis ez áll egy pénteki bejegyzésben, amit a Bloody Elbow („Véres könyök”) harcművészeti blog osztott tovább.

A Meta alapító-tulajdonos-vezérigazgatója és az ex-Twitter-főnök korábban csak szóban gyepálta egymást, de nyár eleje óta mindketten azt állítják, élőben is verekedni fognak.

link Forrás

Az 52 éves SpaceX-vezér júniusban Twitteren hívta ki ketrecharcolni Zuckerberget, választása pedig eredetileg a Las Vegas-i Octagonra esett, amit a világ legnagyobb kevert harcművészeteket forgalmazó cége, az Ultimate Fighting Championship használ a mérkőzésekre.

Musk mostani bejegyzése szerint a harcot a jótékonysági alapítványaik finanszírozzák, az X (ez a Twitter új neve) és a Meta is élőben is közvetíti majd. A bevételeket veteránoknak ajánlják fel, Giorgia Meloni olasz miniszterelnökkel és az olasz kulturális miniszterrel egyeztetve pedig „epikus helyszínt” találtak. „Minden, ami történni fog, Olaszország múltja és jelene előtt tiszteleg”, írja.

Zuckerberg nyert már Jiu-Jitsu-bajnokságokat, és néha videókat is feltölt arról, hogy edzőpartnereivel percekig püfölik egymást.

(via Forbes)