Videó készült arról, ahogy két fideszes városvezető összeverekedett egy keceli kocsmában

POLITIKA
február 20., 15:24

Február 9-én este egy keceli kocsmában összeverekedett két fideszes városvezető, Agócs Ákos önkormányzati képviselő és Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok vezetője. Videó is készült erről, a Mindenki Magyarországa Néppárt osztotta meg.

link Forrás

Márki-Zay Péter pártja szerint az először ütő Verba József a fideszes polgármester, Haszilló Ferenc oldalán indulna a 2024-es választáson képviselőjelöltként. A párt azt írta: „A tettlegességig fajult vita mindkét sérültjét kórházi ellátásban részesítették. Vélhetően látlelet is készült, és az ügyben feljelentés is történt.”

Agócs Ákos a Telexnek azt mondta, ez nem előre megbeszélt találkozó volt, hanem Verbával közös ismerőséhez ugrott csak be a kocsmába megbeszélni egy félreértést, és eközben Verba folyamatosan azzal jött, hogy Agócs biztos hazudik. Kérték, hogy álljon le, amire Verba ütéssel válaszolt, ebből lett a verekedés, és bár kórházban voltak mindketten, komoly sérülésük nem lett – mondta Agócs.

A Telex megkeresésére a Fidesz sajtóosztálya azt írta: „A Fidesz–KDNP az erőszak minden formáját elítéli, amely semmilyen nézeteltérésre nem válasz. Így elítéljük a Kecelen történt esetet is. Dr. Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott, Verba József pedig nem lesz a Fidesz jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon.”

A rendőrség a lapnak azt írta, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt nyomoz, a történteket a bűnügyi osztály munkatársai vizsgálják.