„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”

POLITIKA
február 23., 13:46

Orbán Viktor péntek reggel teljes körű átvilágítást és ellenőrzést ígért a gyermekotthonokban, hogy kiszűrjék azokat, akik veszélyt jelentenek a gyerekekre. Novák Katalin és Varga Judit bukása után a Fidesz most látványosan igyekszik visszaszerezni a kezdeményezést a gyermekvédelem területén, ami a kegyelmi ügy kirobbanásáig a politikájuk középpontjában állt. Orbán egy új gyermekvédelmi törvénycsomagot is bejelentett az évértékelőjén.

Pócs János és Orbán Viktor a Karmelitában
photo_camera Pócs János és Orbán Viktor a Karmelitában Fotó: Pócs János/Facebook

Ugyanakkor a miszlikbe vágással fenyegetőző miniszterelnöknek a saját képviselőivel is lenne még mit átbeszélnie, például a jászsági Pócs Jánossal, akinek az elmúlt években nem sikerült magyarázatot adnia arra, mi történik azon a felvételen, ahol italt kínál egy fiatal lánynak, majd mikor az jelzi, hogy kiskorú, Pócs annyit mond:

„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”

link Forrás

A felvétel 2009-ben készült, a Pócs család tulajdonában álló Éden Büfében, egy „idénymunka-záróbulin”, tehát még mielőtt Pócsot 2010-ben országgyűlési képviselővé és Jászapáti polgármesterévé választották. Amikor a felvételek pár éve nyilvánosságra kerültek, kerestük Pócsot, de nem válaszolt.