Pócs János belefeledkezett egy jászsági nő melleibe

politika
2018 április 03., 09:55
comments 211

Pócs János, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei képviselője és első számú dinnyetermelője nem veti meg a jó bulikat. Épp egy ilyen buliról került elő egy felvétel az interneten, ez itt:

link Forrás

A felvételen a politikus egy nőhöz beszél, aki arról kérdezi, milyen dolog kiskorúakat itatni.

„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”

- válaszolta a politikus, majd a vele szemben álló lány melleit dinnyékhez kezdni hasonlítgatni.

Úgy tudjuk, a felvétel 2009-ben készült, a Pócs-család tulajdonában álló Éden Büfében, egy „idénymunka-záróbulin”, tehát még mielőtt Pócsot 2010-ben országgyűlési képviselővé és Jászapáti polgármesterévé választották. Ennek ellenére a felvételek eddig nem kerültek nyilvánosságra.

Kérdéseinkkel kerestük Pócs Jánost is, egyelőre nem válaszolt. Amint erre sor kerül, frissítjük a posztot a képviselő reakciójával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.