Pócs János belefeledkezett egy jászsági nő melleibe

politika
2018 április 03., 09:55
comments 214

Pócs János, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megyei képviselője és első számú dinnyetermelője nem veti meg a jó bulikat. Épp egy ilyen buliról került elő egy felvétel az interneten, ez itt:

A felvételen a politikus egy nőhöz beszél, aki arról kérdezi, milyen dolog kiskorúakat itatni.

„Ilyen mellbőséggel kételkedek benne, hogy valaki kiskorú”

- válaszolta a politikus, majd a vele szemben álló lány melleit dinnyékhez kezdni hasonlítgatni.

Úgy tudjuk, a felvétel 2009-ben készült, a Pócs-család tulajdonában álló Éden Büfében, egy „idénymunka-záróbulin”, tehát még mielőtt Pócsot 2010-ben országgyűlési képviselővé és Jászapáti polgármesterévé választották. Ennek ellenére a felvételek eddig nem kerültek nyilvánosságra.

Kérdéseinkkel kerestük Pócs Jánost is, egyelőre nem válaszolt. Amint erre sor kerül, frissítjük a posztot a képviselő reakciójával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt