Üzentek a Fradi-ultrák Magyar Péternek: Nem kell félned, jelentéktelen vagy számunkra

belföld
március 13., 17:11

Magyar Péter üzenetet küldött Kubatov Gábornak és Rogán Antalnak a március 15-ei zászlóbontásával kapcsolatban, ebben arra kérte őket, hogy ne zavarják meg a rendezvényét, tartózkodjanak a titkosszolgálati módszereiktől, és szervezett huligánokat se küldjenek az ünneplők provokálására.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A Fradi-ulták magukra vették Magyar megszólalását, rögtön üzentek is neki a Facebookon. „Na ezért kampányolunk a tudatmódosító szerek ellen. Szóval. Kedves Magyar Péter. A legfontosabb: ne igyál alkoholt, amikor nyugtatót veszel be. A másik: minket nem küldenek, hanem magunktól megyünk. Ahogy mentünk 2006-ban is, (pl TV-ostrom), amikor még a mi oldalunkon álltál és láttad mire is vagyunk képesek” – írták az ultrák, akik hamar túltették magukat Tordai Bencén.

„Azonban most nem kell félned, annyira jelentéktelen vagy számunkra, annyira nem érdekel minket az életed, a bizniszed amit politikának hívsz, hogy nem megyünk hozzátok. Nyugodj hát meg. Azonban, ha már a békességről írsz... Kedves Péter. Békességet kívánunk mi is, neked is, és leendő párodnak is. Azt kívánjuk, ne legyél féltékeny, ne verd meg ha féltékenységi rohamot kapsz, tisztelettel beszélj vele stb. Ha túlteng benned a tesztoszteron, szoktunk szervezni sportversenyeket, ott kipróbálhatod magadat” – írták, hozzátéve, hogy az „ösztrogén vezérelt bizniszhisztiben” nem akarnak részt venni. „Keress másokat akiket a szádra veszel. Köszönjük. Pont”.