Új, nagyobb pálmaházat kapott a hatvanpusztai Orbán-rezidencia

belföld
április 02., 05:34

Ismét megtekintette felülről a hatvanpusztai Orbán-rezidenciát Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, és ahogy megállapította, a legutóbbi, tavaly novemberben megejtett látogatás óta eltelt időben sem tétlenkedtek a kivitelezők.

Hadházy úgy fogalmaz: „meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében.

És valóban, a Hadházyval tartó Gulyáságyú Média videóján is látható, hogy az előző pálmaháztól nem messze épült egy nagyobb, hasonló funkciójú üvegház is.

photo_camera Középen a szép, új nagyobb, a jobb alsó sarokban a régi, ványatag.
Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

A lap egyébként úgy vette észre, a birtokon nagy a nyüzsgés, emellett felfedeztek egy új építkezést is. „Egyfajta hangár (talán termény vagy gép tárolására) épül a birtok jobb hátsó traktusában, legalábbis a betonalap erre utal” - írják.

Tavaly nyáron úgy tűnt, hogy a lényegi részek már elkészültek, azt pedig már korábban bemutattuk, hogyan épült a birtok:

link Forrás

A hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké (amit tovább is bővíthetnek), és bár papíron maga a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé, egyes források szerint a miniszterelnök időnként nemcsak kikapcsolódási céllal látogat el az impozáns kúriára, hanem munkamegbeszéléseket is tart ott.