Borkait kivéve mindenkitől elnézést kért a győri fürdő káromkodó ügyvezetője

POLITIKA
április 11., 11:46

Interjút adott az ATV-nek Kovacsics Imre, a győri fürdőt üzemeltető Rába Quelle ügyvezető igazgatója. Kovacsics azután került be a hírekbe, hogy kiszivárgott egy hangfelvétel, amin káromkodva rúgja ki cégének győri menedzsmentjét.

Többek között azt mondta, hogy „ez a város egy akkora fasz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz." Illetve „ki a faszom fog ebbe a geci kibaszott kurva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele.”

Kovacsics elismerte, hogy a felvételen ő beszél. Az ügyben feljelentést fog tenni. Mivel a megbeszélésen hat-nyolc ember volt bent, szerinte kiderül majd, ki volt a szivárogtató.

A hangfelvételen az is elhangzott, hogy Kovacsics nyírná Borkai Zsoltot. Kovacsics ezzel kapcsolatban azt mondta, el tudná képzelni, ha egy ilyen erkölcstelen embert választanának meg Győr polgármesterének.

Kovacsics Imre nyilatkozik 2023. augusztusban
photo_camera Kovacsics Imre nyilatkozik 2023. augusztusban

Kovacsics szerint Borkai körének megtetszett a 2023-ban átadott fürdő, de mindent el fog követni, hogy ha esetleg más üzemeltetőhöz is kerülne a létesítmény, ne lehessen közpénzt felhasználni az üzemeltetésére.

Kovacsics elnézést kért mindenkitől, akit megsértett. Kivéve Borkait. Vele kapcsolatban azt mondta, hogy „ha őt választják meg polgármesternek, soha az életben nem teszem be a lábam, letagadom azt is, hogy itt van, itt születtek a gyerekeim".