Kovacsics Imre: Ez a város egy akkora fasz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz

POLITIKA
április 09., 16:52

Folytatódik a győri választási harc.

Most egy álprofilnak tűnő személy a Borkai-párti Facebook-csoportban, a Győri Bulváron hangfelvételt szivárogtatott ki a fürdő üzemeltetőjéről, amin Kovacsics Imre éppen káromkodva kirúgja a Rába Quelle győri menedzsmentjét – írta meg az ugytudjuk.hu, amit egyébként Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület győri polgármesterjelöltje csinál.

link Forrás

A megvágottnak tűnő felvételen Kovacsics azt mondja:

„Ez a város egy akkora fasz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz. (…) Azon gondolkodtam, hogy visszaadom a fürdőt, csináljanak azt, amit akarnak vele. Nyilván az önkormányzat nem tehet mást, minthogy kiír egy új pályázatot az üzemeltetésre.”

Ezután hozzátette, hogy 2027-ig lett volna szerződése, de az új szerződést a Közbeszerzési Hatóság eltörölte, Kovacsics szerint a „faszkalap Borkai, faszkalap Hajtó, faszkalap Bárány István” miatt, akiket, ha már nem lesz függő helyzetben Győrtől, akkor megfelelő módon tud majd „nyírni”.

Arról is beszélt, hogy nem sikerült csapatot építeni, két hónappal a tervezett nyitás előtt „még mindig nem tudunk igazán rendesen működni, a vezetők egymással rendesen kommunikálni, dolgozni”, ezért a menedzsmentet felmenti a munkavégzés alól. „100 forintot nem bírunk emelni hülye embereknek, akik ide bejönnek, nekünk meg 130, 140 százalékkal növekednek az üzemeltetési díjaink” – mondta.

Kovacsics magát is hibásnak tartotta abban, hogy hét hónapja veszteségesen működnek, tavaly augusztusban azt mondta: „Olyan napunk még nem volt, amikor minden működött volna.”

Kovacsics Imre nyilatkozik 2023. augusztusban
photo_camera Kovacsics Imre nyilatkozik 2023. augusztusban

A hangfelvételen arról is beszél, hogy a nyitó ünnepség előtt egy nappal derült ki, hogy majdnem nem tudnak kinyitni, és azóta is sok a műszaki hiba. „Nem igaz, hogy 22 milliárdért nem lehet összerakni egy jó műszaki tartalmú létesítményt” – mondta Kovacsics. Azt mondta, ő nem győri, hanem kapuvári, és le fogja tagadni, hogy valaha volt köze ehhez.

A hangfelvétel végén arról, hogy pályázhatna újra, azt mondja:

„Ki a faszom fog ebbe a geci kibaszott kurva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele.”

Pintér Bence közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy nem szabad elfelejteni: Borkai Zsolt és Dézsi Csaba András fideszes polgármesterek regnálása alatt gazdagodott meg Kovacsics Imre.