Jól tartja Galambost az MSZP

politika
2013 május 16., 08:17

A Hilal Central Europe-ról már írtunk a legnagyobb nyertesekről szóló cikkünkben. Galambos Tamás cége kapta az egyszeri legnagyobb összeget, 2012-ben 4,89 millió forintért adott tanácsot információtechnológiáról.

De Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc egykori sajtósa 2011-ben és 2013-ban is kapott megbízásokat. 2011-ben egész évben kommunikációs tanácsokat adott a szocialista frakciónak 3,78 millió forintért, 2013 első három hónapjában pedig szakpolitikai tanácsokat osztott 960 ezer forintért. Így az MSZP három év alatt már 9,63 millió forintot fizetett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.