Emlékeznek még Tamási Lászlóra és Színi Bélára?

gazdaság
2013 május 24., 10:06
photo_camera A Karma Café & Restaurant konyhája (Fotó: KarmaBudapest.com)

Akikben az a közös, hogy Garancsi Istvánnal volt egy cégük, amit 2008-ban Vizoviczki László vett meg?  Van még egy közös vonásuk! Tamási Lászlónak, aki felügyelő bizottsági tag Orbán Viktor kedvenc focicsapatában, az amúgy Garancsi István tulajdonolta Videotonban, és Színi Bélának, akit a celebhírek iránt érdeklődők Tornóczky Anita férjeként ismerhettek meg, van még egy közös cégük.

A G. T. SZ. Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft.

Ez a nyilvános beszámolói alapján nem egy aranybánya, 2011-ben 1,5 millió, 2010-ben 1,1 millió, 2009-ben pedig mindössze 898 ezer forint nyereséget ért el. Ennél érdekesebb, hogy ezt miből.

Az Opten adatai szerint a G. T. SZ. székhelye a budapesti Liszt Ferenc Tér 11. Az a ház, ahol a Karma Café & Restaurant is működik, aminek a Karma Café Kft. a tulajdonosa. Az a Karma Café Kft. amit Garancsi és Tamási 2008-ban adtak el Vizoviczki Lászlónak.

A címazonosságon túl is van kapcsolat a Karma Café és a G. T. SZ. között. A kávézó honlapján található beszámoló szerint az üzemeltető nemrég az Új Széchenyi Terv támogatásával szerzett be új eszközöket - mosógépet, gyorsfagyasztót, hőszivattyút, légkezelőt, gáztűzelyt, elektromos kombisütőt, tésztafőzőt, aggregátort hűtőkamrához. A pályázó a Karma Café & Restaurant üzemeltetője, a G. T. SZ. Kft. volt.

UPDATE 2013. 05. 26: A cikk szereplői ezt a helyreigazítást küldték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.