Vidi, Vizó, Megyó és a többiek

2013 május 26., vasárnap 3:15

Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Garancsi István, Tamási László, Színi Béla (sz.1964) ügyfeleink képviseletében - a 2004:CIV. tv. 12. §. értelmében - felszólítjuk Főszerkesztő Urat, hogy a 444.hu internetes magazinban 5 napon belül - a 2013 május 23-án "Mi a közös a Videoton FC tulajdonosában, Medgyessy Péter vejében és Vizoviczky László vendéglátóipari válalkozóban" illetve 2013 május 24-én "Emlékeznek még Tamási Lászlóra és Színi Bélára" című cikkeikkel azonos helyen és terjedelemben tegyék közzé a következő szövegű helyreigazítást:

" 2013 május 24-én "Emlékeznek még Tamási Lászlóra és Színi Bélára" cikkünkben * valótlanul állítottuk, hogy a Karma Café & Restaurant (Liszt Ferenc tér 11) étteremnek az a Karma Café kft lenne a tulajdonosa, amit Garancsi István, Tamási László és Színi Béla 2008-ban adtak el Vizoviczky Lászlónak; ezzel szemben a valóság az, hogy a megjelölt étteremnek a tulajdonosa és üzemeltetője megnyitása óta a 2001-ben alapított G. T. Sz. Kft, amelyet a Karma Café Kft-hez jogi kapcsolat nem fűz és soha nem is fűzött;
* valótlanul állítottuk, hogy a G. T. Sz. Kft tagja Szini Béla (sz. 1964). akit az érdeklődők Tornóczky Anita férjeként ismerhettek meg; a valóság az, hogy a G.T.Sz. Kft tagja alapítása óta az 1935-ben született Színi Béla, aki nem férje Tornóczky Anitának.
2013 május 23-án illetve 2013 május 24-én "Mi a közös a Videoton FC tulajdonosában, Medgyessy Péter vejében és Vizoviczky László vendéglátóipari válalkozóban" illetve "Emlékeznek még Tamási Lászlóra és Színi Bélára" cikkeinkben * azt a hamis látszatot keltettük valótlan állításunkkal, mely szerint a Liszt Ferenc téri Karma Étterem tulajdonosa a Vizovicky László közvetett tulajdonában álló Karma Café Kft lenne, és üzemeltetője a G.T.Sz Kft, mintha Vizoviczky László, valamint Tamási László és Színi Béla (sz.1964) (G.T.Sz. Kft állítólagos tulajdonosai) között tartós üzleti kapcsolat állna fenn.
* avval a hamis állításunkkal hogy a G.T.Sz Kft az üzemeltetője a valótlanul Vizoviczky László közvetett tulajdonában állónak állított Liszt Ferenc téri étteremnek, és a kapcsolatot a G.T.Sz. Kft és Garancsi István között Tamási László Videotonban fennálló felügyelőbizottsági tagsága mutatja, azt a hamis látszatot keltettük, mintha bármilyen üzleti kapcsolat állna fenn Garancsi István és Vizoviczky László között.
* Az általunk keltett látszatokkal szemben a valóság az, hogy azon kívül, hogy Garancsi István, Tamási László és Színi Béla 2008-ban üzletrészt adtak el az akkor még semmivel nem gyanusított vagy terhelt Vizoviczky László érdekeltségébe tartozó Kft-nek, nevezettek és Vizoviczky László között sem üzleti, sem társasági, sem egyéb kapcsolat soha nem állt fenn."

Amennyiben a helyreigazítást a törvényes határidőn belpül nem tennék közzé, ügyfeleink védelmében kénytelenek lennénk a peres eljárást
megindítani.

Budapest 2013-05-25

Tisztelettel:

D r Papp Katalin
ügyvéd - R.anwalt-Att.at law
DÁVID LÁSZLÓ és TSAI ÜGYVÉDI IRODA
H 1026 Budapest Guyon R. u. 12
Ph: 00 36 1 200 80 40 F: 00 36 1 200 65 19

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt