Ennél több céget még nem láttunk egy helyen

gazdaság
2013 július 05., 09:06

Olvasónk küldött egy fantasztikus képet egy Podmaniczky utcai ajtóról. Valószínűleg ide van bejelentve a legtöbb cég Magyarországon, amitől az egész ajtó úgy néz ki, mintha egy hatalmas étlap lenne. Az épületben működő cégeket ugyanis kötelező feltüntetni a bejáratnál.

fotó 23

A megoldás az lehet, hogy ebben az épületben működik egy cég, ami egyszerű cégalapítást és székhelyszolgáltatást ígér kft-knek és bt-knek, amik ezzel nem rendelkeznek. A cég a honlapján azt írja, többb mint kétezer ügyfelük van az országban. Nettó 4800 forintért ön is felkerülhet.

Ha valaki látott hasonlót, akkor küldje el a szerk@444.hu-ra

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.