Élőben a Balaton Soundról

Popkult
2013 július 11., 13:03
comments 2

YO! Ha bármi lényeges van, vagy akartok valahol ütközni a Soundon, a bedem@444.hu címre jöhet minden cucc!!!

HÉTFŐ

12:17

Nyár elején akartam venni egy robogót, de így utólag életem legjobb döntése volt az erre félretett pénzt mind a Balaton Soundon eltolni. Egy tárgy egy semmi, egy ilyen csodálatos fesztivál viszont életre szóló élményekkel gazdagít. Én jövőre is itt leszek, mert erről szól a 21. század. Köszönöm a szervezőknek, köszönöm minden partyarcnak, részemről volt a megtiszteltetés. Sose feledjétek: SPIRIT OF SOUND, SPIRIT OF YOLO!!!!!

11:25

Na, végül arra jutottam, nem viszek haza semmi ruhát innét. Tiszta dszuva minden, jövőre meg már úgysem lehetne ezekben páwáskodni. Ha vannak köztetek ruppótlan trógerek, ahogy a Soundról kijöttök, ott van bal két felé egy rakás konténer. Az előtt lesz minden egy Herméses zacskóban,

10:51

Nem hiszem el az Orbán-lányokat!!!! Bazz, engem filmeznének le szendvicsben twerkölve a VIP-ben, a seggem csapdosnám a földhöz örömömben!!! Erre LESZEDETIK???? NINCS MIT SZÉGYELLNI AZ ÁLLAMI SWAGEN. ANYUKÁIM!!!! TI LESZTEK AZ ÚJ KARDASHIANOK!!!

10:06

HÁHHÁHÁ visszamentünk kifizetni a pecót az öreg máminak, ilyen beszélgetés ment:
- Na, fiatalurak jól érezték magukat?
- ÁÁÁÁÁ hhmmmmmmpfpffffffffffffffff YOLO CSÓKOLOM!!!!
- Jaj én nem értem már ezt a pesti beszédet, kérnek egy kis meggyes pitét? Most sütöttem!
- SWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAG mutter!!!!!

09:32 Na JÓ. Ezt direkt tették a Sound és a pecónk közé mára??? ESKÜ, hogy tegnap még nem volt itt.

08:55 NEM MEGYEK haza, esküszöm nem megyek haza!!!! Pér hét múlva B.My.Lake, azon is ott kell lenni, addig simán elkattogok itt a környéken, vagy kétszer körbemenetelem a Balatont, mindegy, csak nem akarok haza menni.

08:40

Elmentem a hétvégére / örökké tartott / szétütve a barátaimmal /hivatalosan is NYÁR VAN!!!! Elég jó számot írtunk egy spanommal az előbb, kábé fél perc alatt meg is volt, és már csak kicsit kell dolgozni rajta.

07:29 ANYA!!! ANYA!!!! Nem mehetek többé haza!!!! Nagyon úgy tűnik, hogy elhagytam az agyam egy fontos darabját valahol, valahol egy mezőn a Balaton déli partján!!!

06:42 PÖLI BAZMEG MIT CSINÁLSZ TE ÁLLAT??? Engedj már haza, húzd le a zenét, ne tegyél rá MÉG EGYSZER, nem bírom már. Látom te sem bírod bazz, gyere le a pultból MEGÖLELLEK!!!!

05:31 Az év Soundja címet szeretném átadni az idei Balaton Soundnak, köszönök szépen mindent anyukámnak, Orbán Rasinak, Orbán Sárának és Orbán Katinak.

01:34

Lehet, hogy méigs inkább Hot-X-é a Sound szettje??? Annyira befeleseltek a legszebb Patexes emlékek... Régi szép idők, régi szép megborulások...

00:57

De miért kellett ezért hazamenni korábban, dzsí??? Tőlem kábé első délután óta mindenki cuccot akar vásárolni, pedig simán adok ingyen is bazz, nem kell önzőzni :-(

00:24

Első nap még nem gondoltam volna, hogy képes rá, de Palvin Barbi simán végigtolta a Soundot :-D Ráadásul ahogy elnézem csak egyre jobban lelazul, és csak tolja a YOLO-t, mintha nem ő lenne a világ leghíresebb modellje (via)VASÁRNAP

23:55

ANNYIRA KÁR, hogy a KRISTÁLYÉJSZAKA kifejezést már asszem valaki ellőtte, de ez a mai akkor is az lesz. AKKOR IS AZ LESZ MONDOOOOOOOOOOM!!!!!

23:40

Ez a Four Tet egyszerűen szánalmas... Miért nincs valami bölcsésztábor az északi parton, ahol az ilyen lila csírákat meg a 40 rajongójukat karanténba lehet zárni erre a hosszú hétvégére??? Na, vissza a buliba.

23:27

Most már PLÍÍÍÍÍZ senki ne írjon azzal, hogy hideg van meg látszik a lehelete meg mit tudom én milyen anyám kínja. Soundon sosincs hideg, csak túl kevés kristály.

23:01 Remélem van valahol valami felsőfokú oktatás, ahol azt lehet megtanulni, hogy kell lezárni egy fesztivált, mert akkor EZER SZÁZALÉK, hogy Calvin Harris lesz a dékán :-DDD

22:47 Ja egyébként az már ezer százalékos tutifix, hogy mi Pölivel zárunk reggel a Telekom teraszon! A programból nem látom, meddig játszik, de a csávót ismerve szerintem egyszerűen nem enged senkit haza :-DDD

22:34 :-DDDDD Az előbb egy csávó a legnagyobb drop alatt négykézlábra állt, és ordított, mint akit nyúznak, hogy NE BASSZ FEL!!!! Célom, hogy hajnalra én is ennyire megkészüljek!

22:27 Bár abban van valami, hogy szerintem így Sound-zárásként nyomhatna valami pophimnuszt is, van neki úgyis egy csomó! A Dizzee Rascalos számot kérném, ha lehet!

22:23 Mennyire jó nézni a kis gyíkok arcát, akik azt hitték, a Calvin Harris ilyen popper tinglitangli lesz :-D A kemény mag itt csapatja, ezek meg menekülnek haza anyuhoz.

22:03 Mennyire jó nézni a kis gyíkok arcát, akik azt hitték, a Calvin Harris ilyen popper tinglitangli lesz :-D A kemény mag itt csapatja, ezek meg menekülnek haza anyuhoz

21:51 Srácok PRO TIP: Aki kajás, minden este a nagyszínpad főfellépőjének eleje alatt menjen el kajáért! Én most öt perc alatt vettem egy hambikát, két perc alatt betoltam, és mehetek is vissza műélvezni!

21:40 ZZZZZZZ DUFTA DUFTA DUFTA ZZZZZZZ KIÁLLÁS!!!! DROP!!!!!!!! DUFTA FUFTA DUFTA TUC TUC DUFTA DUFTA!!!! 100000%, hogy jövőre is jövök, egyszerűen nem tudok ez a feeling nélkül élni.

21:10 Ma bezzeg nincs lent Hajdú Péter meg a sok béna celeb sehol :-DDD Haverom esküszik, tegnap összefutott vele, és így beleordított a fejébe, hogy YOLO, az meg csak bambult rá vissza fogalmatlanul!!!

20:49 Azt gáz elismerni, hogy az utolsó naplemente közben azt éreztem, hogy a hatalmasra nőtt szívem szétfeszíti a mellkasom, és törölgetnem kellett a könnyeimet? Kurvára nemgáz!!!

20:35

Nekem a magyar mezőnyből ez a Sanfranciscobeat mindig titkos favoritom volt. Spanokat úgy kellet berángatni a tópartról, most meg ugrálnak, mintha nem lenne holnap. És mit ad isten, tényleg nincs holnap!!!

20:16 Ezt tegnap lőtte az Arenában valaki Alessón! Tolószékes YOLO!!! (via)

20:02

Átnéztünk DJ KOZE-ra az Arénába, mit mondjak, NAGYON GERMÁN :-DDD Persze egyből mindenki átvált technovikingbe, így szigorűan karatézva kézzel, meg díszlépésben lábbal :-DDD Egyszer voltam Berlinben egy technobulin, mit mondjak, csak kapkodtam a fejem a megborult formáktól :-DDD

19:46

Meghalt egy belga srác a Soundon :-((((((((((((( Őszintén sajnálom, és nagyon vigyázzatok magatokra, még utolsó este is!!!!! :-(((((((((

19:27

Azért itt a Fedde Le Grandon már egyértelmű, kik tolják itt csütörtök óta! Csomó új haver, csomó új havernő, mosolyok, kacsintások, ölelések. Meg persze megy a barter a maradék motyóval :-D

19:09

Nagyon jó látni, hogy nem csak én bírom az utolsó pillanatig. Toljad be a pizzát meg a viszkit, apu, aztán kenjük együtt holnapig!!! (via)

18:55

Rámszállt egy hétpettyes katica, elflesselgettem rajta vagy negyed órát! Egyszerre vagyok boldog és szomorú, feszült és elképesztően lelazult. Ilyen tényleg csak évente egyszer van, és annyira jó, hogy nem valami szaros horvátországi fesztiválra mentem a tengerpartra szeletelni. SOUND CSAK EGY VAN!

18:37

Annyira jó látni, hogy itthon is egyre jobban terjed a SWAG meg a YOLO! DJ Gyurexet a parlamentbe!!!

18:22

Nagyon jó a Velvet, mint minidig!!! Igényes csöcsgaléria a Soundról!!! Itt nyáladzunk rá a srácokkal!!! Ez miért nem jutott korábban még senkinek sem az eszébe??? Minden fesztiválról kéne ilyen!

18:06

Nem értem, ma miért nincs már annyi energia az emberekben! ilyen csajok ujjal mutogatva nevetnek, csak mert én még mindig táncolok a parton, a napfényben, a szeretetben??? Baszki SOUND UTOLSÓ ESTE mégis, mit kellene csinálnom???

17:47

Orbán-lányok szendvicsét animgifben láttátok? Elég jó kis gádzsik, megnézem, ma itt vannak-e még! (via)

17:28

Esküszöm ma SEMMILYEN programra nem megyek el, csak sodródom a tömeggel, sodródom a SPIRITTEL. Amúgy sincs semmi, ami igazán érdekelne. Azért persze Calvin Harris kötelező, az lesz a GRAND FINÁLÉ!

17:11

Utoljára bent a Soundon :-((( Mindig kicsit szomorú ez... Még egyszer utoljára eldőlök egy fehér kanapén, utoljára megnézem Európa legszebb lányait bikiniben, utoljára rendelek egy Burn-t... ... ... AZTÁN BE A CUCCOT AZ ORRBA, BE A CUCCOT A SZÁJBA, ÉS MÉG EGYSZER UTOLJÁRA SZTSZEDJÜK ZAMÁRDIT!!!!!

16:50

Mekkorá mázli, hogy a 444-ben nemcsak én dolgozom, hanem nagyon állat újságírók is!!! Azt láttátok, mit hozott már megint össze Playboyplankó, Botosbuli és Ács Kati???? Csak annyit mondok, hogy Orbán-lányok szendvicsben táncolnak, és az még LÓFASZ se a lányeghez képest!! Van benne Palvin Barbi és a CBA-s arc is, és persze a YOLO a VIP-ben is YOLO!!!!!

16:32

Aki tudja, a Quartot hány éves arcok írják, dobjon már egy mailt! Steve Aoki kábé az év szettje volt, erre meg valami nyomi arc lehúzza??? UNALMAS A PRODIGY??? Miért nem olyan ember ír náluk zenéről, aki ért hozzá, vagy legalább szereti????

16:11

Kicsit rákattantam erre a mai Tour de France-ra... Le a kalappal srácok, ennyire becuccozva ilyen sokáig tekerni abban a kurva melegben még én sem tudnék!!!

15:45

Most kaptam a fülest, hogy DJ JESZI is itt van a Soundon!!! Isten bizony ő van a képen!!! Mindenki dugja el a másolt kazettáit!!!!

15:33

Ú a We Love Balaton-os arcok mennyire elkapták a Spirit of YOLO-t! Csak az a baj, hogy amint megnéztem, elkezdett fájni a szívem, hogy mindjárt vége :-((( Ma még egyszer utoljára nagyon oda kell tenni!!!! 72 órája ébren vagyok!!!!!!

link Forrás

15:14

Azt láttátok, hogy a Zamárdi strandra ma kitelepült egy GINA nevű lángosos??? Egy 70 és a halál között mozgó mámi tolja benne az ipart, nem érti, miért áll előtte kanyargó sor :-DDD És ráadásul ez dübörög belőle félóránként kétszer!!!

link Forrás

14:49

Béci olvasói kérdésére válaszolom: NEM, nem lehet fejenként 200 rugóból kihozni egy SOUND-ot, csak ha igénytelen, ruppótlan senki vagy! Én előtte eltoltam 100-at ruhákra, az anyag lesz kábé még egyszer annyi, és akkor még nincs szállás, jegy, VIP-belépő, satöbbi, stb!

13:36 Most pedig iszunk egy kávét a kolleGINAkkal!!!!

12:56

Áldja meg az isten az arcot, aki feltalálta a smoothie-!!! Megittam egy málnásat meg egy lime-osat, és mintha meg sem történt volna a tegnapi este. Félmeztelen vagyok, mellizmaim olajosan csillognak, és MEGYEK A STRANDRA!!!

11:08 Fogalmam sincs kik ezek az emberek itt, de adtak reggelit. Talán olaszok lehetnek, de egyszerűen nem beszélünk közös nyelvet. MATTEOOO!!!! Che passa con la catalina???? Prego Matteo! Un piccolo di drogo per favore!!!

10:22 Na most van, hogy elhagytam minden nálam lévő pénzt, és azom kívül, hogy a mobilom még műkoödik, fogalmam sincs, hol vagyok. Ja, van még nálam két doboz meleg sör meg egy napszemüveg is.

09:41 Az előbb volt egy komolyabb megcsúszás Zamárdin, és azt hiszem betöréses lopásnak hívják, amit elkövettünk, de hát bassza meg ez van, ha egy kurva fesztiválon már nem akarnak alkoholt eladni, merthogy "ittas vagy", és muszáj valahonnét szerezni.

07:33 Bementünk a sátortáborba ordibálni, mindenhol szerencsétlen germán tinédzserek mosnak fogat, meg így ki vannka kadva, hgy bárki bulizni merészel. Szerencséra a magyaroktól fosnak, gondolom azt hiszik, bármikor lellkiismeretfurdalás nélkült kést vágunk a halántékukba...

06:51 Annyira szép volt ma a naplemente, tényleg ilyen csészealjnyi szemeim voltak közben, mint a mangacsajoknak, és a végén még sírtam is egy kicsit. Annyira szar, hogy már csak egy hajnalom lesz itt :-(((

05:06 Axwellé a Spund settje, tök egyételmá!!! A csávó már kezdésnek olyan zenté rakott fel, hogy nyaktnél tépte le a fejem. KOMPLETT ŐRÓÉT EGYSZERŰEN!!!!

02:27

Ezt mosr csak én látom, vagy tényleg létezik???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

01:59

KI ez az állat aki felerősített egy függőűgyat az Arénában???? Biztonságiak próbálják leszedni, de annyir amagasra rakta fel valahogy, hogy nem érik el egyáltalán, csak ordibának lentől, de bból meg semmit nem hallani, annyira hangos a zene .-DDDDD

01:31

Úristen nagyon készen vagyok a vipbe már nen akarok megint bemenni mert az előbb is elég nagy balhé volt, és nincs energiám megint a kidobóllak vitatkozni, inkább megint visszamegyek az Aernaba, aztán lesz ami lesz, prá óra úgyis elszáll ott hipp-hopp.

00:50

Mennyire jó csávó már a Steve Aoki??? Szerintem a VIne eleve jobban adja át a Sound hangulatát, mint az Insta. Vagy legalábbis az Insta elég erősen 2012 már..

link Forrás

00:15

Tudjátok miért lenne jó, ha a Soundon állna össze megint a Kispál??? Mert abban zenék a YOLO-vasi András :-DDDDDD Ilyen szigorúan menetelő csávók vannak itt körülöttem az Hernán Cattaneón, és egyik sem akar röhögni, csak vicsorognak :-DDD Nagyon szét vagyok esve, nem tudok egyenesen állva táncolni.


SZOMBAT

23:26

Na ezért szeretem a BS VIP-et a visszafogottan elegáns, de mégis partiarc-feelinget sugárzó formákért!

23:11

Na akkor mostantól kimaxolom a swáááágot. Az egy dolog, hogy az ember cuccozik négy napot, de az ingyen pia az ingyen pia.

22:56

EZ MILYEN FINÁLÉ MÁR????? ORGAZMUS PROSZTATAMASSZÁZZSAL, DE ANGELINA JOLIE-TÓL!!!! Nem tudom ezt mondta-e már valaki, de a Prodigy a mi rockandrollunk!!!

22:39

ÉN NEM VAGYOK A NAGY SZAVAK EMBERE, DE ENNYIEN SOUNDOS KONCERTEN MÉG NEM VOLTAK, ÉS NEM IS VOLT ENNYIRE JÓ KONCI A SOUNDON _____SOHA_____!!!!! SLÁGERPARÁDÉ, DE KÖZBEN FORRADALMI!!! OKOS, DE KÖZBEN KŐ EGYSZERŰ!!! MI VAGYUNK A PRODOGY-GENERÁCIÓ!!!!

22:10

Azt hiszem az az életcélom, hogy olyan legyek, mint az őrült csávó a Prodigy-ből. Mennyi ideje tolja ilyen tempóban??? 25 év???? Keith Richards a faszomat Keith Richards, ezt egy nyomorék rocker sem élné túl.

21:51

Na most már egyértelmű, hogy nagyon jó ötlet volt ma kézművés termékeket nyomni! Nincs az az ipari zakatolás, csak bömböl a Prodidzsáj, és minden előttem ilyen organikus masszává áll össze, a fejek, a hangok, a fények, MINDEN. Nagyon adja az ívet! Vegyetek ti is biokatit!!!

21:33 ÁÁÁÁÁ nem bírtam az ácsorgást Prodigyre várva, át kellett jönni Arénába Kühlre! Mekkora öreg sulis arc, iszonyú jól adja még most is!!! Atya-isten, milyen zenéket pakol már ez a csávó??? Nem lehet széles mosoly nélkül veretni rá!!!

21:18

Nagyon igaz, de most már JÖJJÖN A PRODIGY!!! ÁJ GÁT DÖ POKRÓC, ÁJ GÁT DÖ REMEGÉS, I GOT DÖ POKRÓC, DÖ HŰTŐGÉP REMEGÉS!!

21:05

Nektek mi az ÁLOM-SOUNDOTOK??? Én megmondom, negyed óra volt összeszedni, kicsit dekoncentrált az agyam. PRODIGY + FAITHLESS + APOLLO 440 + DAVID GUETTA!!!! Mármint ez a nagyszínpad! Arénában meg ARMIN VAN BUUREN + TIESTO + SASHA + DIGWEED!!!

20:46

Uccsó kép a VIP-ből, aztán tényleg muszáj menni Prodigyre!!! Bazz!!! FIALA JÁNOS???? Mi van tata, MEGÁLLT AZ IDŐ???? ELHAGYTAD A KARÓRÁDAT, TATA????

20:31

Még egy kép a VIP-ból! Mondjuk ezen pont nem jön át, hogy mennyire LUXY a hely, de nekem elhihetitek, hogy az. Példaképemmel, Habony Árpival még mindig nem találkoztam, de higyjétek el, aki számít, tényleg itt van. Ez az arc mondjuk annyira nem elvezi :DDD

20:14

Úristen, ha Steve Aokin ennyien vannak, mi lesz itt a Prodigyn??? Lassan el is indulok a legközepe felé, fél óra múlva már tuti teljesen reménytelen lesz. Remélem lenyomják a MAGIC PEOPLE VOODOO PEOPLE-t, az a kedvencem tőlük!!!

19:56

A másik dolog, amit nem értek, hogy attól, hogy Sound van, meg fesztivál van, meg eldobjuk az agyunkat, miért kell IGÉNYTELENÜL kinézni???? OK, hogy nem zuhanyoztam három napja, de azért felvettem ma is egy tiszta G-STAR pólóinget, felállított gallérral. Főleg a ruppótlan külföldiek borítanak ki :-(((

19:44

Adja ez a Steve Aoki, azt viszont EGYÁLTALÁN nem értem, miért rohangál mindenki ezen a fesztiválon GoPro kamerákkal... Egyrészt én nagyon nem szeretném, hogy ami itt történik, annak nyoma maradjon, másrészt BASZKI MÁR???? A SPIRIT OF YOLO pont arról szól, hogy csak az számít, ami MOST történik, és nem kell kamerákkal baszakodni közben!

19:27

Óriási +1, testvérem! Pont ugyanezt érzem már harmadik napja.

19:16

Plankó Geri két nap Sound után csak artikulálatlan makogást képes kiadni magából, viszont rajzban összeszedte a kényeget!

19:02

Na, ma is sikerült bejutni a VIP-be, nem mondom meg, melyik politikusok kölykei csapatják itt. Viszont nemcsak legénybúcsú van ám, hanem csapatépítés marketingeseknek itt a VIP-ben :-DDD De nem is egy ám, és mind egyenpólóban tolják! Vajon lehet venni cuccot céges számlára???

18:44

NA! Megvan a kézműves laszti! Vettünk egy marékkal, és komolyan, már ránézni is jobb! Mindegyiknek más a textúrája, érdes a felülete, nem az a polírozott, gyártósoron gyártott, lélek nélküli szar!! Ebben nemcsak úgy van benne a szeretet, hanem már mesteremberileg is! Nagyon kiváncsi vagyok a hatására...

18:30

HAHÓ FÖLDES ANDRIS!!! Mi ez a kesergés az Indexen??? Kicsit rosszfelé mozogsz, de mondjuk ez egy újságírótól annyira nem is meglepő. Mondom, még kézműves cucc is van a Soundon, mindjárt megyünk is beszerezni.

18:21

Persze nem én vagyok ám itt a legdzsuvásabb!!! Tegnap állt egy szerencsétlen csaj a fényt áruló bodénál, aki annyira készen volt, hogy csak támasztani tudta a kordont, közben pucsított, és mindig akadt, aki megérkezett mögé. De vagy büdös volt, vagy a fasz se tudja, de mindenki otthagyta. és csak pucsított tovább :-DDD

18:08

A Music FM színpadnák a tánctér mellett vannak fodrászok!!! Ingyen belőtték a séróm!!! Erről mondjuk eszembe jutott, hogy most már két napja nem tisztálkodtam, csak ma reggel mostam egyszer fogat...

17:55

Ma kicsit azért szellős a program, pedig szombat van... 19:30-kor kezd a Steve Aoki, addig kurvára semmi érdekes nincs. Azt megértette már valaki, miért ez a világ egyetlen helye, ahol a férfivécék előtt kétszer olyan hosszú a sor, mint a nőinél??? Csajszik gyorsabban húzzák ki a csíkot???

17:41

A Sound akkora királyság, hogy még a hivatalos videók is atomjók. Nagyon jó, hogy a világ legnagyobb mellű nőjét is premier plánben meginterjúvolták!!!

link Forrás

17:27

Arcok, nem tudja valaki, tegnap a Kedves Ferencceel a fia volt a VIP-ben? Csak mert kurvára hasonlított rá, bár megnéztem, elvileg még csak 14 éves a nagyobb gyereke is... Remélem tényleg ő volt, igen jó hír lenne a mindenkori Debreceni Zitáknak, hogy már apa és fia együtt csapatják. MILLIÁRDOS YOLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

17:12

MATULA feat GOLDSOUND - Kati jött (ILLÉS EGYÜTTES 1971) remix. Mindenki azt gondol bele, amit akar!!! :-PPPPPPPPP Közben sikerült bejutni a Soundra, szerintem többen vannak, mint tegnap!!!

link Forrás

17:04

Na, megvan a reggeli tuti after-helyszín! Én tuti ott tolom majd. Péter nevű forma írta a fenti mailcímre: "a tavalyi hangulatot talán mi sem bizonyítja jobban, mint az a kép, amikor egy srác fogott egy hosszú fadarabot, izomból hátba dobott vele egy ismeretlen csajt majd csak ennyit mondott: "vadász vagyok". NAGYON NAGY!!!! OTT KELL LENNI!!!

16:51

Na, megvan az idei Sound legsúlyosabb tetkója. Johnny küldte be a Heineken akármitől. (via)

16:36

Most látom az Instán, hogy Éder SP Krisztián lekapta a 444 Legjobb Pasiját, Botos Tomit!!! CSÁ SP!!!! Mi is nagyon bírunk!!! (via)

16:27

Na, mindjárt bejutunk. Elvileg ma is teltház lesz... Egyfelől jó, de tegnap azért eléggé kiborultam, amikor azért is sorba kellett állni, hogy a ToiToi mellé eresszem a slagot... Még mindig óránként 1 Burnt iszom, nehogy dehidratálódjak, azt meg nem tudom magaman tartani amíg vissza nem érünk a pecóra :-(((

16:09

Nagyon nagy fel, főnököm. Nagyon nagy fel! Mindannyian a SPEED-DISZKÓ köpönyegéből bújtunk ki, ezt el kell ismerni.

15:57

Haver írja, aki most vonatozik hazafelé, hogy már tele van olyanokkal, akik mennek el a Soundról. Az ilyen csicskák ezt is érdemlik!!!!!! Jövőre megleszünk nélkületek, KÖSZI!!!!

15:46

Bár az előzőről az jut eszembe, hogy 24 óra lófasz, én pont most vagyok 50 órája ébren!!! Mindjárt megyünk be a Soundra megint!!! Ma az a program, hogy csak kézműves anyagot nyomunk, spanom esküszik, hogy tegnap artesanal katit vett, és ma egyáltalán nem másnapos! KI kell próbálni!

15:36

Na, mára ez a jelszó! 24 HOUR PARTY PEOPLE!

link Forrás

15:28

Na mondjuk Ács Kati is eléggé megcsúszhatott tegnap ----- EZT OLVASTÁTOK??? Mi van??? Lacoste-s laszti 200 darab??? Nem tudom eldönteni, hogy én nem értem, ami ide le van írva, vagy ezt eleve nem is lehet érteni.

15:16

Kiérünk a partra, és mit látok előszőr? Plankó Geritó a 444-tól kicsit rajtamaradt a Spring Breakers tematikán, állítólag ebben a szettben nyomja tegnap este óta, és csak angolul hajlandó beszélni, meg néha lő egyet :-DDD Vigyázzatok az anyaggal!!!

15:12

NA!!!!! Én még maradtam volna a KATIMARÁN-on, de olyan pletyka terjed még a tó közepén is, hogy BESZARTAM. Szóval állítólag az van, hogy este lesz egy meglepetésfellépő, akik franciák, ketten vannak, és ROBOTOK!!!! ZAMÁRDI GOT LUCKY!!!!

10:55

Na, itt a KATIMARÁN! Meglátom, hogy szakít a net a tó közepén, de előre is szorrika vagyok, ha szakadozik a közvetítés. Keverjetek egy mojitót, vagy mit tudom én. Ne nekem kelljen más helyett is bulizni :-DDDDDDDD

10:43

Lejöttünk a mólóhoz, és komolyan nem értem, minek cuccozik, aki nem bírja a strapát. Minden tele van ilyen megmakkant fejűkülföldiekkel, össze-vissza kókadoznak meg rágják a szájukat. Bazz, én is csapattam egész este, mégis itt állok kipihenten, csillogó napkecóban!

10:33

Jeszit nem látta valaki? Volt DJ-razzia, vagy csak bulizik önfeledtem? Én asszem egy fél másodpercre láttam tegnap DJ Bárány Attilát, de mondjuk az is simán lehet, hogy valamelyik Wu-Tang-es arc volt, amennyire készen voltam.

10:02

Ma nem lessz punnyadás, egyik haveromék béreltek hajót, két hónapja azon röhögünk Fácsén, hogy mekkora csapatás lesz a KATIMARÁN-on!!!! Szóval ma megnézzük, és Tihanynál ugrunk pár fejest.

09:44

Na nekem EZ a tuti Sound-élmény! Ülünk kint a pecó teraszán,haverom csaja bent lecsót főz, mi meg itt kint sztondulgatunk a kettes Café del Marra. A cigi meg csak jár körbe és körbe és körbe...

09:28

:-DDDDDDD Na ilyen még sosem történt velem Soundon! Az előbb idejött egy szervező forma, hogy látja, mennyire kurva jól érzem magam, meg nem is zavarok senkit, de fél, hogy felrobbanok az örömtől, és most már húzzak haza. Összeszedtem a haverokat, hazasétálunk.

08:46

Van itt egy arc, aki még mindig táncol, és néha random arcokat megállít, és így az arcukba ordít, hogy azt mondja KRISTÁLYFA??? NEM TUDOD MERRE VAN A KRISTÁLYFA????

08:21

Az előbb az a konszenzus született itt a kemény magban, hogykicsit több goa kéne ide! Általában is több goa kellene mindenhova, de itt tutira meghasadna az ég egy kis agyszétcsavarozós psytrance-től!

07:53

Félmeztelen vagyok. Reggel fél nyolc van. Az agyamat eldobva táncolok több száz mosolygós emberrel egy gyönyörű tó partján a napsütésben. Imádok fiatalnak lenni, imádom az életet. Köszönöm, Balaton Sound. KÖSZÖNÖM!!!

07:20

Ó bassza meg, most esett le, hogy teljesen lemaradtam a Sterbi hajnali szettjéről :-((( Most várhatok még egy évet a nirvána eléréséhez :-( Imádom a csávó szelekcióját.

05:50

Na bocs a hírek elmaradásáért, ott tartottunk, hogy Pándi Baluval kimentünk matekozni egy ToiToiba, aztán a következő kép, hogy reggel öt van, tök világos, és két teljsen fennakadt szemű holland kiscsajjal fekszem egy sátorban.


PÉNTEK

23:08

Ááááá összefutottam az Indexes Pándival az Arénában, nagyon komoly lesz a buli, csávókám kizárt, hogy ma képes legyen dolgozni. Most kimegyünk egy ToiToiba, van egy kis elintéznivalónk...

22:47

Azért persue muzáj volt visszamenni a legközepébe :-DDDDD Kicsit nehéz kezelni innét a telót, bár mondjuk leszarom, ha leejtem, kábé anynit láttam már a földön heverni, hogy abból valamelyik tuti nem számzáras :-DDDD

22:31

22:31 Mondjuk a fasz tudja, de innét is óriási élmény nézni a tömeget, ahogy együtt mozog, ahogy együtt lélegzik, ahogy EGYÜTT DOBBAN A SZÍV. Spirit of Sound, Spirit of YOLO.

22:16

Ki kellett jönnöm egy kicsit a tömegből, nagyon durván hiperventillálni kezdtem. Nincs semmi bajom, nem kell parázni, de valahogy azt éreztem, hogy most le kell nyugodnom egy kicsit.

21:57

Bazmeg az érzés, amikior kegyetlenül bepszichoaktívozva azt hiszed, hogy az ég, a föld és a horizont mind egyszerre szakadnak a lelkedre. Balaton Sound forever!

21:38

Forever young, I want to be forever young. DO YOU WANT TO LIVE FOREVER, FOR EVER AND EVER???? Nekem csak ennyikét ejelent Armin Van Buuren. A fiaatlságot, az életet, a boldogságot. Meg ezt :-DD

21:23

OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ ARMIN ARMIN OLÉ OLÉ OLÉ OLÉ ARMIN ARMI-I-IN!!!!!! Áhhh mindjárt kezd a csávó, nagyon rég nem vártam ennyire dídzsészettet! Imádom a hollandokat, egyértelműen ők a műfaj királyai.

21:02

Most megyünk át Buurenre. valahogy azt tippelem, hogy mindjárt megnyílik az égbolt, a lelkembe mar a progi, és Aligától Keszthelyig egyszerre csap meg mindenkit a romboló bonbon.

20:46

Most vagyok itt hetedszer, de egy dolog még mindig kurvára fáj: MIÉRT NEM LEHET bemenni a vízbe??? Felnőtt emberek vagyok, most azért, mert a társaság fele be van mindenezve, még tudunk vigyázni magunkra, nem???? Felőlem legyen úszómester és zavarja ki a 18 alattiakat, de nekünk miért nem szabad????

20:29

Zzzzzzzzzzzz NA MOST VOLT EGY PILLANAT, hogy majdnem bólintottam egyet. Mondjuk 28 óra parti utána annyira nem is meglepő, de idén midenképpen meg akarom csinálni a 100 órát. Szerencsére haver felébresztett egy kis meglepetéssel ;-)) Meg nála azért jobban jártam :-DDD

20:15

Sajnálom, nekem ez az Afrojack most egyáltalán nem adja. Lemegyünk egy kicsit chillezni a partra, meg mozizni a felhőket, aztán toljuk tovább a büntetést.

link Forrás

19:51

Nem tudja valaki, idén nincs Hamvai PG a Soundon??? Kurva jó bulikat csinált mindig, erre most nem találom a programfüzetben sehol... Jövőre Sterbit is kitúrják??? OK, hogy sok itt a világsztár, de igenis kéne hely a magyar krémnek is!

19:33

Jó, ez kész. Összefutotta a legkockább gimis osztálytársammal, aki négy évig egy szót sem szólt, csak ült a hátsó padsorban kockás ingben, és mindig mindenből megbukott. Erre most ilyen kigyúrt, szétkokszolt állat, aki a Playboy sátronál fűzi a hosztesszeket :-DD EZ A SOUND!!!

19:16

Valakinek ki kell mondania: ez a NEO mit keres egy ízig-vérig PRÉMIUMfesztiválon???? Komolyan, mit gondol most rólunk ez a sok tök jó arc nyugati, aki itt van??? Csak elsétáltam a produkciójuk mellett, de így is fájt. Azt mondjuk jó látni, mennyire nem érdekel senkit.

18:58

Visszasprinteltünk a VIP-be, mert elterjedt, hogy megint itt a Habony Árpi, aki tavaly is itt tolta. Akartam autogramot kérni a példaképemtől, de nem találom sehol :-((( A másik, akit nagyon szeretnék szpottolni, az a Dszudszák Balázs, mert ő meg a kedvenc focistám, és nekem Ő ilyen Soundos arcnak tűnik!!!!

18:44

Péter olvasói kérdésére válaszul mondom: NANÁ, hogy ér még idén a felhajtott gallér! Szerintem jövőre már nem, de 2013-ban ezzel tudod a legjobban kifejezni, hogy elit vagy, de nem köcsög páva! Én is felpattintottam a Ralph Lauren Polo Sportot ma, ahogy kell! Bármi divat vagy egyéb kérdésetek van, toljátok bátran, ott figyel a címem felül!

18:31

Na ennél nagyobb YOLO még nem volt a Soundon az idén!!!! (via)

18:20

Simán kitehetnék már a megtelt táblát, annyian vannak bent, de itt Nason pont kényelmesen lehet bólogatni meg pöfékelni... Ezek a rapkoncertek mindig nagyon haknik, de csávókám semmit nem lazsál. BIG UP!!!!

18:02

Lesz vajon New York State of Mind??? Az a kedvenc Nas-számom!!! Mondjuk másikat nem is nagyon ismerek... Azon gondolkodom itt koncert közben, akarnék-e én ekkora belazult istencsászár lenni, vagy jó nekem szeletelőgépként ezerrel pörögve folyamatosan. Arra jutottam, hogy jó XDDDDDDDDD

17:47

Nagyon nagy volt ez a kezdés NAS-tól! Respekt Biggie, respekt Tupac! Erről szól a hiphop! És mennyire jó most erre lötyögni a napsütésben, a magyar tengerrel a hátam mögött. New York to Hungary!

17:34

Nagyon jó vagy anyukám, nagyon jó!!! Armin Van Buuren előtt a fehér kanapéknál leszünk, ha gondolod... (via)

17:23

Bent vagyunk a VIP-ben!!! Sima ügy volt!!!! Kiderült, hogy a haveromék apja benne volt valami autópálya-építő projektben mint kisfejes, azoknak meg mind leadták a nevét itt a Soundnál, és lehet szabadon csapatni mindenhol a backstage-et leszámítva! Elég elit itt a felhozatal, de Orbán Rasit még nem láttam!!!

17:08

Jó OK, megvan a legtutibb helyszín az idén: HUNGÁRIA PEZSGŐ LOUNGE!!! Az nem kfiejezés, hogy exkluzív! Júniusban két haverom azzal oltogatott, hogy mit tudom én milyen hrvát tengerparti fesztiválra kéne menni, nem Soundra, hát Csabesz + Tomek!!! Innét üzenem, hogy óriási lámák vagytok!

16:50

Na, ismét bent. Tolok egy dupla viszkit kólával meg kurva sok jéggel, kell a folyadék ebben a porban. Már most látszik, hogy ma brutális teltház lesz, szerintem a legközelebbi szabad parkolóhely az északi parton van.

16:37

Ú gyerekek, ez ÓRIÁSI!!! Ezen a Szuperblog nevű akármin kiszámolták a megborult arcok, hogy ha egy ilyen fesztiválon mindenki CSAK 1 KILÓT lead, az azt jelenti, hogy összesen 1400 ember NETTÓ ELTŰNIK!! És ez még csak a legszerényebb becslés, mert én pl. egy ilyen partiparádén simán ledobok naponta 1-et! 1400 eltűnt ember!!! Vigyázzatok magatokra!!!!!

16:24

Most volt meg a Get Lucky századik, jubileumi meghallgatása, alig 24 óra alatt! Itt szól a strandon, az egyik lángososból. Na viszont most lépni kell innét, be kell jutni, mielőtt kurva nagy sor lesz a Sound bejáratánál.

16:08

Mindig az idei Sound a legjobb, de most ezt döngetjük telóról strandon, és komolyan mondom, libabőrözöm a nosztalgiától. Hamvai PG, Max Tailor & Roberto Winny - Balaton Sound 2011 (Original Mix)

link Forrás

16:00

Nem én mondom, hogy ami itt van, az őrület, már a külföldiek is látják!!!

15:41

Na még egy fekete pont a szervezőknek... Iggy Azalea helyett Odett lesz vasárnap???? Azért ez nagyon nem egy szint... Jó hogy nem egyből a Fluor Tomi kap nagyszínpadot... Még egy érv az Arénában menetelés mellett.

15:27

Lejöttünk strandra, mellettünk egy ilyen kisgyerekes család, apa elkezdett nagyhangon basztatni, hogy itt ne sodorjunk, aztán amikor asszonypajtás meg a kisklambók elhúztak kukoricáért, kért egy slukkot, meg mondta, éjjel megpróbál ellógni a szállásukról, és hogy nincs-e nálunk valami motyó eladóba :-DDD

15:13

Na, kialakult a mai program. A VIP-ről már írtam, oda valahtogy tuti betoljuk a seggünket. Fél hatra kint kell lenni, mert akkor kezd a NAS, és még az is fix, hogy ma nem gyorsulunk a végtelenbe, hanem inkább hallucinogénbe toljuk a bringát :-D Adni fogja nagyon az ívet egy Duplahofi!

14:56

Ilyet vajon hol lehet csináltatni? Mielőtt visszamegyek a Soundra, feldobnék vagy egy ribancrendszámot, vagy egy egész hátasat! ESKÜ!!!!! (via)

14:39

Szántodi part elég luxy viszont! Mindenhol terepjárók, szóval remélem a tegnapi prolizásnak vége, és ma leérnek a jóarcok, meg a magyar-külföldi arány is javul egy kicsit.

14:24 Ja a Spárban volt még egy nagyon nagy sztori ám!!! Haverom odamegy a húsos pulthoz, és így szórakozottan odaszól a máminak, hogy kér húsz GRAMM szalámit. SZAKADTUNK!!!! Mami faarccal visszakérdez: SZELETELVE???? Bazz itt mindenki be van állva!!!!

14:06

Szantód SPAR: elég nagy a sor, kis piros kosár el is fogyott. csajok úgy vettek viszkit a viszkikólába, h kiszámolták, h a félliteres túldrága ezért feleseket vesznek a benzinkúton. Itt meg csak a kólát.

13:43

Elkezdtem iszonyatosan kajás lenni, muszáj lesz kimenni egy körre találni valamit. Én ezt is iszonyúan bírom a fesztiválokban, amikor így átvesszük a hatalmat egy komplett falu felett!!! Előtte azért egy bátorító spangli elpattan, különben képtelen vagyok emberek közé menni.

13:27

Na meg a másik nagy szori az volt, hogy vannak brazilok is itt!!! Dumáltam velük, mondták milyen király a buli, meg hogy persze Brazíliában nincsenek ilyen király elektronikus zenei fesztiválok! Csak hogy azért ott közvetlenebbek az emberek. Spanom erre adott nekik egy kis búgatóport, fél óra múlva konkrétan valami lyukat keféltek az egyik bódé oldalán XDDDDDD

13:10

Ahhhhhhh most kezdenek csak beugrani az éjszaka legjobb jelenetei!!! Az megvan, hogy van egy olyan helyszín, hogy TUC Éhségűző???? Arról a kekszről van elnevezve. Na és fingom nincs, hogy keveredtünk oda reggel négy körül, de ott az folyt, hogy vagy 30 ilyen Scooteres fejű debil csávó állt körülötte, vicsorgó arccal táncoltak, és azt ordibálták közben, hogy TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC TUC!!!!!!!!

12:51

Ugye mindenki látta ezt az őrületet, amit a 444-es srácok toltak a tegnapi napról??? Én nem tudom, ehhez mit kell szedni, de kicsit még engem is megijeszt… ISTENGRAM!!!!!! Kérek egy ISTENGRAMOT!!!! Ács Kati, Party Plankó és Botosbuli NAGYON NAGY FEL NEKTEK!!!!!

12:31

Tényleg ezek a legüresjáratosabb órák, de legalább ilyenkor ki lehet találni, mi legyen a téma meg a projekt este!!! Mi ma megpróbálunk bejutni a VIP-be, akármibe is kerül!!! Tavaly összejött, le is pacsiztam Habony Árpival! Ma megpróbálom felszedni Orbán Rasi Ráhelt!!! Nagyon jó kis gádzsi, meg tök jó fej a papája is, hogy engedi ezt a BULÁJT!

12:14

Úristen most esett le, hogy totál elfelejtettem enni, amióta tegnap délben elindultunk Pestről :-DDD Az előbb megpróbáltam benyomni egy őszibarackot, de annyira szét van rágva meg ilyen száraz vattaszerű a szám, hogy nem csúszott le ez sem. Ilyenkor a Burn sem segít, toltam egy Monstert, abban van elég vitamin meg szénhidrát.

12:04

Hi Armin!!!! WE LOVE YOU!!!! Please play longer time tonight, we are full with KATALIN and CRYSTAL!!!! 90 minute is not enough FOR TRUE PARTY-FACES!!!! WE LOVE YOU!!!!!!!

11:45

Na mondtam én, hogy egyre több itt a selejtes külföldi :-((( Tessék, egy holland megpróbált zaklatni egy belgát, az bepipult, mire a csávó bemosott neki kettőt!!!! Nagyon remélem, hogy nem lesz a Soundból Sziget...

11:32

Elnézést kérek a 11:06-os bejegyzésemben írtakért! Mondjuk én vagyok eleve a tahó, amiért azt feltételeztem, hogy a Sound szuperjóarc szervezői nem gondolnak valamire, és nem lehet gyúrni egy ilyen igényes feszkón! Zsolt most írt levelet: "Nézz be a VW sátorba, ott vannak kondigépek!" Kösz Zsolt! Mint minden levélírónak, természetesen neked is jár másfél gramm kristály!

11:27

Nem tudom ismeritek-e a zseniális Egy Nap a Városban blogot??? Én minden infómat onnét szedem Budapestről! Na, ezek a srácok csinálnak egy I Love Balaton nevű, hasonlóan pöpec oldalt, és most ezt írják a Soundról: "Most nem fényezésből, de tényleg kevés olyan fesztivál van, mint a Balaton Sound. Mármint hangulatilag. A világ egyik legszebb tava mellett pörögni önmagában is elég menő dolog, az viszont egyenesen felemelő, amikor a szeletelésből kidőlve, a partra lerogyva Tihanyt, és az északi part nagy részét tudod bámulni. Tulajdonképpen mindegy is, hogy ki lép fel, ez a látvány úgyis feledtet mindent." Ezt én nem tudtam ilyens zépen megfogalmazni, de ha ma látom lent a szerzőket, megpróbálok csinálni velük közös képet meg adni nekik is egy kis katikát! Óriási partyarcoknak tűnnek!

11:06

Na ezek viszont igazi Soundos arcok, ma én is kisgatyában fogom nyomni, befeszített mellizmokkal! Amúgy azt nem értem, miért nem lehet pl. gyúrni ezen a fesztiválon! Kicsit jobban oda kéne figyelni ezekre a dolgokra, szerintem 2013-ban már nem elég egy rakás fehér kanapé a luxushoz!

11:00

Nézem a gépben maradt képeket tegnapról, nem is emlékeztem, hogy ennyi fasza van... Iszonyú sok a külfödi amúgy, én eddig minden Soundon itt voltam, de messze most a legdurvább. Kár, hogy van köztük egy csomó ilyen köcsög is, akik egyáltalán nem érzik a Soundot, a YOLO-t, a PARTY-t!!!

10:52

A szállásunkon a haverjaim sehol, átnéztem a csóri 444-esekhez, azok persze alszanak, mint a tej a pozdorjából épített putrijukban.

10:36

Közben hazasétáltam a szállásra, és iszonyúan beparáztam, hogy mi van, ha azért nem emlékszem semmire, mert BEGINÁZTATTAK???? Félreálltam egy ilyen kapualjba, é letoltam a gatyám, mert meg akartam nézni, hogy nincs-e benne valami nyom, de szerencsére nem láttam semmilyen vércsíkot. Viszont amikor felnéztem, egy ilyen péntek reggel flexelő-fűnyíró tata bámult rám a kerítés túloldaláról XDDDDDD Mondtam neki YOLO aztán elhúztam a gecibe XDDDDDDD

10:22

Fogalmam sincs, mi történt az utóbbi három órában. Odáig tuti, hogy már tűz a nap, félmeztelen vagyok és táncolok a parton, de aztán teljes filmszakadás.

07:45

VAN ITT VALAKI????? SENKI NEM AKAR BULIZNI VAGY MI VAN??? VAN EGYÁLTALÁN MÉG BÁRHOL HANGOS ZENE???? MI EZ A PUNNYADÁS???? HAHÓ SOOOUUUUUND!!!!44!444!!!

07:11

Az előbb idejött hozzám egy iyen vöröskeresztes arc, hogy minden rendben van-e, meg ittam-e eleget, mondtam este héttől óránként lecsúszott egy Burn, egyébként meg én gy szoktam táncolni :-DDDD Erre elhúzott a gecibe.

06:36

Na most van az a pillanat, amikor mát tényleg csak a legkeményebb mag tolja talpon. Én nem is értem, mi a csöcsért jön az le a Soundra, aki aztán fél négykor már ágyban van. Komolyan bazz, az hiányzik már csak, hogy valami sátorban alvó féreg kijöjjön balhézni, hogy halkítsuk le a zenét :-DDDDD

06:01

Több ezren együtt, bekristályozva nézni a napfelkeltét a Balaton felett - ez vallásosan mély pillanat. Ezt elmondani, de még lefényképezni is lehetetlen. Spirit of Sound, Spirit of YOLO.

01:05

Most kaptam egy ismeretlentől ezt a paparazzofotót, remélem nem ismerőse ennek az angol kiscsajnak vagy a csávójának :-DDD Bent vagyunk már Justice-on, kábé pont a legközepében!!!

00:52

Belehallgattam ebbe a Scubába, de nagyon nem adta :-((( Én igazából nem is értem, miért nem csinálnak ezeknek az elvont dolgoknak valami külön fesztivált, ahol lehet kardigánban kókadozni. Ja hogy már van: SZIGETNEK HÍVJÁK :-DDDDDDDDD

00:37

Szerencsétlen 444-es arcok a Kristály Király Ács Dani vezetésével most vágják a mit tudom én milyen anyagot a putri tuflák kunyhójukban, én meg itt búgatom a búgatnivalót :-DDD

00:14

Van még kérdés? NINCS TÖBB KÉRDÉS!!!

00:02

Na, megvan a Sound királyi párja, Palvin Barbi és Éder SP Krisztián! #irigy #sárgul #penis envy #toljadneki (via)


CSÜTÖRTÖK

23:51

Kedves MasterCard! Nagyon örülök, hogy ilyen szépen beszponzoráltátok a fesztivált, tényleg minden csilivili és tiszta Nyugat-Európa, de azt nem lehetne megoldani, hogy legalább füvet lehessen venni kártyával? Tényleg nem mindenféle szintiket szeretnék, de hát hahó, 2013 van...

23:43

"Érted, itt állsz egy gyönyörű tó partján, minden tele van gyönyörű, szinte meztele emberekkel, és annyira, de annyira távolinak tűnik az egész igazi világ, a rezsicsökkentés, a pedagógus életpályamodell, a Tavares-jelentés meg minden apád fasza, komolyan mondom, ez egy második univerzum, vagy van valami hipertér-ugrás az autópálya-lehajtónál de bazmeg EZ AZ ÉN VILÁGOM" - Ezt hadarta mögöttem egy arc, miközben vártam a fél tizenkettes Burnömre. Muszáj volt hátrafordulnom, és megszorítanom a kezét, de nem is én voltam ám az egyetlen.

23:17

Nyilván kristályos ízlések és katis pofonok, meg nyári fesztivál meg minden, de nekem a Nagybetűs Sound mindig az Arénában veretésről szólt, és ma JJJJJJJJJJUSTICE!!!!!!!!!!!! lesz egytől, úgyhogy mindez szorozva kettővel. Kólát tud valaki?????? Az megy a legjobban ehhez a bombasztikus frencs elektróhoz!

22:55

Volt egy pillanat Avicii alatt, amikor mellettem két arc egyszerre esett térdre, és azt ordították totál eltorzult arccal, hogy "nem érdemeljük meg!!!!!!!" Nem gondoltam, hogy van ilyen zene, meg hogy zenétől ennyire be lehet tépni. Mármint eleve be voltam tépve, de ez valami olyat tett velem, amilyet meg soha nem éreztem. Köszönöm, de most komolyan.

22:30

Ne tudjátok meg, mi van Aviciin a tömegben, tenyleg minden arcon azt látom, hogy nemhiszemelnemhiszemelnemhiszemel. Úr isten, miket rak ez a csávó. Megtiszteltetés hallani.

22:12

Na amit még nem mondtam, mert már nappal is látszott, de most ütött nagyon durván arcon, hogy én ennyire fasza színpadképet, mint ez a mostani Nagyszínpad, még az életemben nem láttam. Az előbb volt tíz perc, amikor csak leültem a földre egy fröccsel, néztem, és moziztam beszakítva.

21:57

Először érzem a Soundon, hogy a féktelen kábszizásból baj is lehet! "Was wissen Sie über diese Simicska Lajos Orban und ehemalige College-Mitbewohner denken mit russischen Oligarchen Art von System-Builds, die Erfassung der Zustand?" Kerner Zsolti, ehhez mit kell lőni és hova????

21:38

#évképe #4:20 #soundforever #yolo_2013 #yoloka_2013
#bs2013 #partyneverstops #forveryoung (via)

21:22

Íjj, elkezdtem szétrágni a számat, jobban kéne figyelnem. Nincs valakinél rágó???? Itt lötyögünk a haverokkal Todd Terjén, rendezői bal, kábé második sor, van nálunk egy ilyen baszom nagy felfújható pálmafa. Utána Avicii!!!!

21:01

Bassza meg most látom, hogy szombaton a Punnany Massif meg a Zagar félig fedik egymást. Asszem kénytelen leszek az alapján választani, hogy éppen elegánsan laza vagy szétesetten vigyorgó a hangulatom, de ez akkoris nevetséges hiba. Első fekete pont a szervezőknek...

20:42

Úgy látom kicsit megcsúszott az egész világ... Miért nem tudják elhinni, hogy ekkorát bulizni csak nálunk lehet???? AMATŐRÖK!

20:29

Most erre mit mondjak??? SPIRIT OF SOUND, SPIRIT OF LOVE!!!!

20:12

Srácok-lányok, ha valaki ma még otthon sztondulgat a bongja mellett, annak mondom, hogy a Wu-Tanget, meg egy csomó másik fellépést élőben lehet nézni az interneten. De tényleg ne legyetek annyira ciki arcok, hogy nem jöttök le ide, élőben veretni.

20:00

Ha én állnék egyszer színpadon ezen a Balaton Soundon, pláne dídzséként, akkor azt csinálnám a legdurvább kiállásnál, hogy lehúzom teljesen a zenét, és elordítom magam, hogy TEGYÉK FEL A KEZÜKET A KATIK!!!!!!! Óriási lenne XDDDDDD

19:51

Na most a szívembe zártam a WU-TANG-et!!!! Csávó elordítja magát a színpadon: "MAKE SOME NOISE BUDAPEST!!!!" Akinek fingja nincs, pontosan hol van, az alap, hogy haver!!! Remélem szereztek a srácoknak rendesen kólát a szervezők!

19:43

ÚÚÚ inkább nem megyek közelebb a nagyszínpadhoz, nagyon bejön ez a rappes chillezés itt hátul. Közben látom meg a vita, hogy a WU-TANG CLAN swag vagy inkább gangsta. Szerintem simán mindkettő, akkora formák ezek!

link Forrás

19:40

Na én nem vagyok egyáltalán rappes forma, mert sokkal jobban szeretem a veretést, mint a négerkedést, de a Wu-Tang Clanbe azért bele kell nézni! Még ha ilyen lemaradt arcok is kiváncsiak rá, akkor is.

19:27

MOL-kút, E.eon Hajtóerőmű, Telekom Terasz, Volkswagen Open Bar, Nescafé Docle Gusto Café, szerintem egy igazi prémiumfesztiválnak az ilyen helyekről kell szólnia! Az egy dolog, hogy faszák a fellépők, de egy fesztivál a márkáktól fesztivál!!! És ahogy idén elnézem, a magyar kreatívok a szokásosnál is szuperebb ötletekkel jöttek le. Még szép, meg kell dolgozni azokért az ingyen VIP-jegyekért!!!

19:11

Annyira egyértelmű, hogy a két legjobb időpont minden Soundon a hajnal meg EZ. Ilyenkor a legszebbek a fények, ilyenkor a legszebb a Balaton, és persze ilyenkor néznek ki a legjobban a csajok is, amikor már nem tűz annyira a nap! Persze a napszemüveg alap, én még egyszer sem vettem le :-DD Persze, hogy színes Wayfarerben tolom már megint!

18:49

Na látom, már megvan a idei Sound legjobb dumája: SWAG!!!! Kurva jó szó, még nem hallottam soha! Ezért is kell ilyen király fesztiválokra járni!!! Mert a MasterCard Balaton Sound = SWAAAAAAG!

18:37

Iszonyú jó látni, hogy hányan érzik ezt a Sound Spiritet! Nagy fel DJ Gyurexnek!!!! CSAPATÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!

18:23

Másfél órája itt vagyok, és még semmilyen új kábítószerrel nem találkoztam :-((( Viszont közben összeraktam életem hat legnagyobb fesztiválélményét:
6. Balaton Sound 2011
5. Balaton Sound 2008
4. Balaton Sound 2010
3. Balaton Sound 2012
2. Balaton Sound 2007
1. Balaton Sound 2009

18:11

Ja, még nem is mondtam, miért csak ma jöttem le a Soundra? Pontosan! Mert megnéztem tegnap az A38-an a Crystal Castlest! Erre mit csinálok ma a Soundon? Hát megnézem a Crystal Castlest :-DDDD Én mondjuk jobban szeretem az elektronikusabb technót, de ez klubban és fesztiválon is eszméletlenül adja ám!!!

link Forrás

17:47

Szerintem nagy fel a szervezőknek, idén is kurva jó a program, meg persze a buli a lényeg, de azért egy kérdésem van ám: GUETTA????????? Miért kellett a Szigetre rakni annak a sok büdös lábú szennynek? Minden Soundos Guettát végigtoltam a tömeg legközepében, és a tavalyi egészen spiirituális élmény volt. Pedig aki ismer, az tudja, hogy én ilyet tényleg csak a legritkább esetben mondok. Illetve csak jól bemotyózva :-DDD

17:28

Haver jelenti: "A Finlandia Lounge Bar mögött elfelejtették lekaszálni a LÁTNOKZSÁLYÁT!" Mi most spontán vízipisztoly-csatát tolunk az E.on Hajtóerőműnél!! GYERTEK!!!!

17:10

Most látom a programfüzetben, hogy a második kedvenc budapesti szórakozóhelyem, az URIMURI kitelepült a Soundra!!!! Ezt muszáj lesz megnézni, csak azt sajnálom, hogy az első kedvencem, a Hellobaby még nem kapott helyszínt. Talán mert még vadi újak, jövőre tuti itt lesznek!

16:54

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mit is mondhatnék??? Én szóltam, hogy senki ne hozzon több ruhát négy bikinifelsőnél!!!

16:41

Minden Soundon rájövök, hogy bármennyire keményen tolom a bulit, mindig van egy rakás arc, aki mellett baszki labdába sem rúghatok. Ezek az arcok gondolom már tegnap lejöttek, és a nulladik perctől a tökutolsóig végigveretik.

16:29

AZ ÉV ELSŐ FEHÉR KANAPÉJA!!!! IMÁDOM A SOUNDOT!!! AZ IGAZI PRÉMIUMFESZTIVÁL!!!

16:28

BEJUTOTTUNK!!!! Abszolút nem olyan nagy para a motozás, senki se fosson! Bocs amúgy a sok okoskodásért, inkabb jöjjön már ma le mindenki!!!! Én fél hattól Akkezdet Phiain átmozgatok minden izmot egy laza dzsojával.

16:15

A 444 szerkesztői szóltak, hogy szóljak mindenkinek, hogy nem kell aggódni, a zseniális videós, a Kati Királya, a Bézbólsapkák Bárója, a legjobb Partyk Playboya, MAGA ÁCS DANI is itt tolja a Soundon, szóval lehet számítani a szokásos totálkész videókra!!!! Hé DANI!!!! Ha ezt olvasod, hagyjál nekem is abból, ami neked van!!!!

16:01

Hát nem mondom, hogy a mi bulimobilunk nincs rendben, de Palvin Barbi most instázta ki ezt a képet, és hát mit mondjak... Kurva lassan mozog ez a sor, de legalább lehet nézni a már most megkészült arcokat, akiknek itt a napon is jár a lábukban a megállíthatatlan bugi.

15:51

Terjed a sorban egy pletyka, hogy idén elég komoly a motozás... Na most akkor hova pakoljam a témát, a farkamhoz vagy a zoknimba??? Haver azt mondja, toljunk be mindent most, de A-tól X-ig!!!

15:40

Jézusom soha nem fogunk bejutni, így saccperkábé három órásnak néz ki ez a sor a bejáratnál!! VISZONT!!!! Kibaszott jók a csajok A BULÁK A PICSÁK az idei Soundon, ez már most totál egyértelmű! Aki még nincs lent, annak innét üzenem, hogy kurva jó idő lesz végig, úgyhogy négy bikinifelső és egy farmer forrónadrag bőven elég.

15:27 Pecó elfoglalva, megyünk BE!!!! Viszont KURVA NAGY PARA van, mert az egyik haveromnak szarrá összegyűrődött a jegye, plusz még el is tépődött egy kicsit, és jó eséllyel ezt így nem fogják elfogadni a bejáratnál, és nem kap karszalagot :-( Most elkezdtünk taktikázni, hogy mi a fasz legyen, de mondjuk ilyen állapotban nem könnyű :-((( Az egyetlen épkézláb ötletünk, hogy álcázza magát fehér kanapénak, csinálunk neki jelmezt párnákkal és minden szarral, és próbáljon meg úgy beosonni.

15:01

Na, első körben megbeszéltük a pecóban, hogy 2014 júliusának második hetében is miénk a hely. Felőlem lehetett volna 2019-ig végig...Kurva jó fej itt a mámi, simán azt hiszi, hogy három Red Bulltól meg két Burntől pörgünk itt négy napot :-DDDD Tavaly még paráztunk, de most bekúrtunk minden motyót a fridzsiderbe, aztán majd ha kérdez valamit, azt hazudjuk, hogy gyógyszer. De úgyse kérdez, mert ilyenkor áthúz valami nővéréhez Balatonvilágosra.

14:52

Z-A-M-Á-R-D-I!!!! A legelső év óta megvan ugyanaz a pecónk, nyilván nem fogok sátrazni, mint valami holland raszta. Utálom, ha piszkos a cipőm, utálom ha nem lehet leizzadva normális fürdőszobában lezuhanyozni, és egyáltalán utálom a proló fetrengést. Kell egy hely, ahol pár órára le lehet ülni, meg készülni a bulikára.

14:37

Jaj látom megy a sírás Twitteren, hogy szar lesz az idő ma. ÉS?????? Nincs az a buli, amin ne dobna egy kis jégeső. Nem azt mondom, hogy zavar, hogy holnapra ne süssön ki a nap, de szerintem kurva vicces, amikor így állsz atom készen a szabadban. és nem tudod eldönteni, hogy esik-e az eső vagy mi a fasz van.

14:31

UHHHHHH ott a Balaton! Az mondjuk alap, hogy a Sound Közép-Európa legjobb fesztiválja, de engem eléggé komolyan meglepne, ha még sok ilyen lennen a világon. Télen iszonyú sokszor megnéztem ezt a videót, és mindig arra jutottam, hogy baszki ilyen egyszerűen nincs! Kábé fél másodpercre amúgy látszom benne én is, azt előre mondom, hogy nem én vagyok a csaj a gigantikus didkókkal. :-D

link Forrás

14:16 Vita a kocsiban: melyik volt a legjobb Sound???? Azt persze nem ér mondani, hogy mindegyik, de én nem is mondtam volna, mert 2009-ben a Ricsi Hawtinon annyira be voltam állva, hogy ki kellett mennem egy ToiToiba lenyugodni, de ott meg azt paráztam, hogy jönnek felém a falak, és majd összenyomnak, mint a Csillagok háborújában az a szemétlerakó vagy mi. Alig találtam meg a kilincset :-DDDD

13:59

Leszakadtunk Martonvásárról, mert megláttuk az interneten ezt a kotont. Haverom hátul azt nyihogja ilyen gépi hangon, hogy ROBOTKEFE ROBOTKEFE ROBOTKEFE

13:57 Most értünk Székesfehérvárhoz, és bazmeg Martonvásár óta annyira be vagyunk állva, hogy csak azon röhögünk, hogy Martonvásár!!!!!!!!!!!!! MAR TON VÁÁÁÁÁÁÁ SÁÁÁÁÁR!!! Szakadok. Ilyen egy fasz nevet. Most így nem jut eszembe, még mik vannak a Balatonig, de remélem ennyire durva teelepülés már egy sem.

13:41

Olvasói kérdésre mondom, hogy igen, te szerencsétlen proli, még jó hogy kocsival megyünk Soundra, nem valami kibaszott vonattal. Menjél Szigetre meg esténként a hanákszállóra tömegközlekedéssel.

13:22 Na, csapatjuk Zamárdi felé!!!! Enyém az anyósülés, cserébe végig nekem kell sodorni :-DDDDDDDDDD AVICII!! BLOODY BEETROOTS!!! PRODY KIBASZOTT DZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13:04 Uhh basszátok meg, mindjárt felszednek haveromék, nem hiszem el, hogy megint eltelt egy év!!!! SZÁÁÁÁÁÁÁND!!!! Tavaly konkrétan nem aludtam 96 órán át, idén megpróbálom 100-ra feltolni. MA INDUL A BULIVONAT!!!!! KATI A MASINISZTA, MÖGÖTTE ZAKATOL EMMA, ICA ÉS GINA!!!!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.