Így bulizik a Balaton Sound elitje

Popkult
2013 július 14., 14:22
  • A Balaton Sound a gazdagok és szépek világa, ahol egy magára valamit is adó hírességnek, politikusnak vagy marketing osztályvezetőnek kötelező megjelennie.
  • A Balaton Sound a Bede Márton-féle állatok világa, akik műanyag üvegben kevert vodkába csempészik a Lacoste-katit, és úgy szeletelik végig a Balaton partját, hogy csoda, hogy életben maradnak.
  • Persze, hogy mindkét állítás igaz és persze, hogy egyik sem az.
  • Luxy és swag, trúság és fájdalmas trútalanság, émelyitő gejl és igazi feszültség soha nem volt még olyan töményen jelen egyszerre, mint péntek este a VIP-ben, és közvetlenül mellette, a nagyszínpadon.
  • A legjobb, ha megmutatjuk.
link Forrás

Először arról, milyen a hangulat a Nagyszínpadon. A Balaton Soundon minden évben vannak áldott, szent pillanatok. Amikor pont olyanok a fények, amikor pont annyira van berúgva mindenki, amikor pont olyan a hangerő. Ilyenkor egy emberként feszül neki a nagyszínpadnak a tömeg. A támadást idén Afrojack verte vissza. Agresszív rohamokkal lökte bele a túlpörgött partikatonákat a Balatonba.

Dörren a pacsi! Nem sokkal később a VIP krémje egy külön hosszú folyosón érkezik meg a Soundra, így tudnak úgy bulizni Európa legjobb közepes méretű fesztiválján, hogy a kristályhordákkal csak akkor kelljen találkozniuk, ha azok valahogy bejutnak ide. A krém jellemzően a nagyszínpados főfellépés ideje alatt érkezik, zsebük tele van pacsival és nem sajnálják osztogatni, viszont általában nem sokkal a főbuli után távozni is szoktak. Klasszikus példa Hajdú Péter.

A sztíló eggyel komolyabb változata, amikor már csak a legnagyobb főnöki pacsi számít csak igazán pacsinak. A komoly emberek Instája pedig az udvari videós. Rogán Antal sajtóscsapata már délutántól kezdve készítette elő a terepet, így a pacsikör után Körmendi Gábornak megadatott, hogy rövid interjút készítsen Rogánnal. "Polgármester úr, TELJESEN KÉSZEN VAN??????????" - tette fel a kérdést, mire Rogán elmondta, ő elutasítja a szórakozásnak ezt a formáját, de hangfelvétellel tudja bizonyítani, hogy Bajnai Gordon befraktálozva fejest ugrott az Aréna előtt a porba, mert délután négykor azt hitte, még mindig tart a Justice.

Lázár Vilmos, a CBA felügyelőbizottságának elnöke például kifejezetten nem szereti, ha fényképezik.Ugyanígy volt ezzel tavaly Habony Árpád is, aki a David Guetta-koncert után tűnt fel itt. Na de komolyan, mit kellene csinálnunk, ha meglátunk egy Híres, pláne Fontos embert a VIP-ben? RAJZOLJUK LE PAINTBEN??????

El ne felejtsük, hogy közben elkezdődött az Armin van Buuren-buli a nagyszínpadon, néhány méterrel arrébb. Kapcsoljuk a külső helyszínt.

Brrr, ennyi elég is volt. Vissza Orbán Ráhelhez, akinek táncpartnere manuális közszereplés-gátlóval próbálkozik.

link Forrás

Így táncolnak szendvicsben a Orbán-lányok. Orbán Ráhel és Orbán Sára nem örültek, hogy nem mulathatnak zavartalanul a celebritások és a komplett magyar sajtó gyűrűjében.

Ha fegyvert fognának a fejünkhöz, hogy most azonnal mutassunk egy képet, ami összefoglalja a VIP lelkét, valószínűleg ez nyerne.

Szorosan mögötte ez következne.

"Figyelj, SP, most akkor mi van Barbival?" "Tényleg nincs semmi, évek óta barátok vagyunk."

Palvin Barbara nemcsak a legszebb, de tényleg a legjobb fej is a szektorban. Ő tudja, hol van, és hogyan kell kezelni egy ilyen helyzetet. Nyavalygás helyett még a biztonsági őrökkel is fényképezkedik, amikor arra kérik; nyugodtan nyilatkozik az RTL-nek, aztán odajön hozzánk viccelődni azzal, hogy milyen O-lábai vannak. Mindezt halál természetesen, miközben a barátaival bulizik.

Tökéletes ellentéte Fiala János.

A pacsizás után a VIP-esték mindig van egy második felvonása is. Radnai Péter, a Playboy volt főszerkesztője a DJ, vagyis ő váltogatja a Coco Jamboot a La Bambával. A fontos emberek nagy része ezen már általában nem vesz részt, cserébe ilyenkor szoktak elszabadulni az érzelmek.

Így így.

Persze a YOLO a VIP-ben is ugyanúgy YOLO, mint bárhol máshol a világon.

És az az igazság, hogy a buli vége is elég sokszor ugyanaz.

link Forrás

És végül Palvin Barbara bemutatja,milyen kecses vonulással kompenzálja O-lábait, ami meg után a jön, az maga a siker, pompa és ragyogás.

Ács Dani - Botos Tamás - Plankó Gergő

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.